Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ 81 HAFTA SONRA LİDER OLDU
BEŞİKTAŞ 81 HAFTA SONRA LİDER OLDU
Zirvenin yeni sahibi Beşiktaş ligde 81 maç sonra maç fazlasıyla lider oldu. Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.
3 Ocak 2021, 19:14
 
 
Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-0 kazanmayı başararak 31 puanla liderliğe yükseldi. Kayserispor ise 15 maç sonunda 10 puanla son sırada…
 
Beşiktaş ligin 17. haftasında Çarşamba günü Çaykur Rizespor’u sahasında konuk edecek. Kayserispor ise küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Denizlispor deplasmanına çıkacak.
 
Sakatlanan Ghezzal ve annesinin cenazesi için Kamerun’a giden Aboubakar’dan yoksun olan Beşiktaş, saha içerisinde ise birçok yıldızdan beklenen performansı alamadı. Ancak 89. dakikadaki N’Koudou’nun penaltısı ve 90+6’daki kontra atak sonucunda Hasic’in attığı gollerle Beşiktaş hem 3 puanı kaptı, hem de 16. haftayı 31 puanla lider tamamladı.
 
MENSAH PENALTIDA DOĞAN’A TAKILDI
Dakikalar 8’i gösterdiğinde N’Koudou ceza sahasındaki faul sonrasında yerde kaldı. VAR’dan gelen uyarı sonrasında Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi.
 
Pozisyonun izlenmesi ve futbolcular arasındaki gerginlik nedeniyle 12. dakikada kullanılan penaltıda Mensah, 18 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar’ı geçemedi.
 
image
 
2. PENALTI 89’DA GELDİ
Maçın 88. dakikasında Beşiktaş bir penaltı daha kazandı. Miguel Lopes’in N’Sakala’yı ceza sahasında yere indirince hakem Fırat Aydınus VAR uyarısıyla ekrandan pozisyonu izleyip penaltı kararını verdi.
 
89. dakikada N’Koudou bu kez penaltıyı kullanmak için beyaz noktanın başına geçti ve skoru 1-0 yaptı.
 
90+6’DA HASIC
Dakikalar 90+5’i gösterdiğinde Kayserispor’un tehlikeli yerden kullandığı serbest vuruşta kaleci Ersin Destanoğlu çok kritik bir kurtarış yaparak gole izin vermedi.
 
Ardından kullanılan kornerden hızlı hücuma çıkan Beşiktaş, 5 futbolcuyla geldiği pozisyonda Hasic’in 90+6’da ceza sahası dışından çektiği şutta golü bulmayı başardı: 2-0.
 
Stat: Kadir Has
 
Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Süleyman Özay
 
Hes Kablo Kayserispor: Doğan, Lopes, Sapunaru, Kolovetsios, Behich, Ackah, Campanharo (İlhan Parlak dk. 90), Lennon, Kvrzic (Emre Demir dk. 90), Henrique (Manzala dk. 77), Kanga (Alibec dk. 82)
 
Yedekler: İsmail, Oğuzhan, İlhan Depe, Ahmet, Muğdat, Nurettin
 
Teknik Direktör: Samet Aybaba
 
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Souza, N’Koudou, Mensah (Necip dk. 73), Atiba (Oğuzhan dk. 82), Larin, Güven (Hasic dk. 62)
 
Yedekler: Utku, Montero, Rıdvan, Serdar, Dorukhan, Atakan, Kartal
 
Teknik Direktör: Sergen Yalçın
 
Goller: N’Koudou (dk. 89 pen.), Hasic (dk. 90+7) (Beşiktaş)
 
Kırmızı Kart: Lopes (maç bittikten sonra) (Hes Kablo Kayserispor)
 
Sarı Kartlar: Kvrzic (Hes Kablo Kayserispor), Welinton (Beşiktaş)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR