Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ONYEKURU İSTANBUL YOLUNDA!
ONYEKURU İSTANBUL YOLUNDA!
Teknik direktör Fatih Terim’in takımda istediği Onyekuru ile yönetim arasında bir görüşme gerçekleştiği öğrenildi. Genç futbolcunun bu görüşmede, “Galatasaray’a gelmryi sabırsızlıkla bekliyorum,görüşmeler beni mutlu etti ''dadi..
5 Ocak 2021, 06:54
 
Türkiye'de futbol kulüpleri için ara transfer dönemi başladı Galatasaray ilk hamleyi yaptı.. Monaco ile temasların olumlu ilerlediği,Onyekuru için zorunlu satın alma konusunda 4 milyon Euro'luk pürüzün aşılmaya çalışıldığı bildirildi.
 
Galatasaray'ın üçüncü kez kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Henry Onyekuru, artık işin resmiyete dökülmesini bekliyor. Arap kulüplerinden gelen son teklifleri de, "Ben Galatasaray'la anlaştım" diyerek geri çeviren Nijeryalı yıldız, çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor.
 
Monaco'dan ayrılmak için gün sayan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, zorunlu satın alma maddesiyle sezon sonuna kadar kiralanacak. Fransız kulübüyle görüşmelerin sonunda olumlu bir zemine geldiği kaydedilirken, bonservis konusunun çözümü için pazarlık aşamasına geçildiği bildirildi.
 
Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki ilk bombası Henry Onyekuru açıklamalarda bulundu. 
 
image
 
Benim en büyük hayalim Premier Lig'de oynamaktı ancak Everton'da bunu yapamadım. Buna rağmen pişmanlığım da yok.
 
İngiltere'nin üst düzey kulüplerinden teklif aldığımda çalışma iznine ihtiyacım olduğunu biliyordum. Bu gerçekleşmedi, bunun benim yeteneğimle alakası da yok, benim kontrolümde olmayan bir şey bu.Ocak ayında kesinlikle ayrılacağım, futbol oynamak için ayrılacağım. Formumu tekrar yakalamak için Monaco'ya veda edeceğim ve bunu da başaracağım.
 
Monaco, sezon sonunda 7 milyon Euro talep ediyor. Galatasaray'ın teklifi ise 3 milyon Euro seviyesinde. Ancak kulübe yakın kaynaklar, iki tarafın da fedakârlık yapmasıyla bir orta yol bulunmasının çok yakın olduğunu dile getiriyor.
 
image
 
FATİH TERİM, ONYEKURU'DAN UMUTLU
Geçen sezon devre arasında gecikmeli de olsa Galatasaray kadrosuna katılan Onyekuru, o zaman kendisi gibi yeni transfer olan Saracchi ile birlikte müthiş bir uyum yakalamış ve kısa sürede Cim Bom'u şampiyonluk potasına sokmuştu.
 
Hızlı hücumlar konusunda sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da, teknik patron Fatih Terim, Onyekuru'nun yine benzer bir etki yaratacağına inanıyor. Bu sezon Fransa Ligi'nde sadece 4 karşılaşmaya çıkan ve ciddi bir maç eksiği bulunan genç yıldız ise bireysel antrenör eşliğinde fiziksel yüklemeler yaparak kendisini zorlu maratona hazırlıyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR