Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ÜNLÜ YILDIZ EŞİ VE ÇOCUKLARINI GETİRDİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/36908/unlu-yildiz-esi-ve-cocuklarini-getirdi

 

ÜNLÜ YILDIZ EŞİ VE ÇOCUKLARINI GETİRDİ
ÜNLÜ YILDIZ EŞİ VE ÇOCUKLARINI GETİRDİ
Galatasaray'a transferi bitme aşamasına gelen Henry Onyekuru,Fatih Terim'in açıklama yaptığı saatlere yakın zamanda Nijerya'dan eşi,çocukları ve 10 bagajla İstanbul'a geldi. Onyekuru ailesini İstanbul'a bırakarak Fransa'ya döndü.Monaco ile bağları koparma noktasında olan yıldızın transferi bitme noktasında.
10 Ocak 2021, 09:55
 
Galatasaray'a transferi gündemde olan Nijeryalı futbolcu Onyekuru, bu sabah İstanbul üzerinden aktarmalı olarak Fransa'nın Nice kentine gitti. Monaco Teknik Direktörü Niko Kovac’ın adı transferde Galatasaray ile anılan Henry Onyekuru ile ilgili olarak 'Ayrılmak istiyor' şeklindeki açıklamasından sonra yıldız futbolcuyla ilgili olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de 'Takımda görmek isterim' açıklaması ve yönetime rapor vermesi ile yönetimde harekete geçirmişti.
 
image
 
EŞİ ÇOCUKLARI VE 10 BAGAJLA İSTANBUL'A GELDİ!
 
Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle bu sabah saatlerinde Nijerya’nın başkenti Lagos’tan İstanbul’a gelen Henry Onyekuru, daha sonra aktarmalı olarak Fransa’nın Nice şehrine uçtu. Ailesini ise İstanbul’da bırakan yıldız futbolcun ailesinin beraberlerinde 10 bagajının bulunması dikkat çekti. 
 
image
 
Onyekuru'nun ailesini İstanbul'da bırakması, transferin gerçekleşeceği şeklinde yorumlandı.
 
Şeffaf Gazete