Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HATAY'DA MUCİZE GALİBİYET!
HATAY'DA MUCİZE GALİBİYET!
Fenerbahçe müthiş zorlandığı Hatayspor deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanı almayı başardı. Özellikle mücadelenin ikinci yarısında Hatayspor'un yüzde yüzlük 5 pozisyonunda kalesinde devleşen Altay Bayındır liderliği kurtaran kahraman oldu.
2 Şubat 2021, 15:16
 
Süper Lig'in 23. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe karşılaştı.Mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazandı fakat maça en az 5 mutlak gollük pozisyonu kurtaran kaleci Altay Fenerbahçe'ye 3 puanı kazandıran isim oldu..
 
Sarı-lacivertlilerin yeni yıldızı Mesut Özil de son 10 dakikada oyuna girerek ilk maçına çıktı. Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır adeta devleşmesine rağmen Hatayspor'un golcüsü  Boupendza yılın golüne aday olacak bir gol atarak maça ayrı damga vurdu.
image
 
Ligin flaş ekiplerinden Hatayspor maç boyunca çok etkili oldu. 27’inci dakikada perdeyi açan Thiam Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi. Osayi-Samuel çabukluğunu konuşturup ceza sahasına girdi ortasında ilk kafa vuruşu kaleciden dönen Thiam ikinci denemede yerdeyken ağları buldu.
 
ALTAY GEÇİT VERMEDİ
İkinci yarıda beraberlik için Fenerbahçe kalesini adeta ablukaya alan Hatayspor çok net fırsatları değerlendiremedi. Boupendza ve Diof ile yüzde yüzlük gol pozisyonları yakalayan ev sahibine Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır geçit vermedi.
 
Üst üste inanılmaz goller çıkaran Altay takımını ayakta tutan isim oldu. 1-0 devam eden mücadelede Altay’ın kurtarışları maça damga vururken 88’de Fenerbahçe hızlı atakta Ferdi’nin içeri çevirdiği topta Billong’un kendi kalesine attığı golle 2-0 öne geçti ve rahatladı.
 
Maçta son noktayı Hatayspor’un golcüsü Boupendza oldu. Katranis’in pasında sol çaprazda topla buluşan Boupendza çevirip çok şık vurdu ve top ağlara gitti: 2-1.
 
Mesut Özil’in 10 ay 3 hafta 5 gün sonra sahaya çıktığı maçta Fenerbahçe 3 puanı almayı başardı. Özil mücadelenin son 15 dakikasında Thiam’ın yerine oyuna dahil oldu ve kariyeri açısından tarihi bir an yaşadı.
 
Bu sonucun ardından puanını 48’e çıkaran Fenerbahçe liderliğini sürdürdü. Hatayspor ise 35 puanla 7’inci sırada kaldı.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR