Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇALHANOĞLU YİNE ŞOV YAPTI
ÇALHANOĞLU YİNE ŞOV YAPTI
İtalya Serie A 21. hafta karşılaşmasında Crotone'yi ağırlayan Milan, 4-0'lık galibiyetle liderlik koltuğunu korudu. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu sonradan oyuna girdikten sonra müthiş futbolu ile maçın koparılmasını sağlarken, 39'luk Zlatan Ibrahimovic 500'ler kulübüne girdi.
7 Şubat 2021, 18:36
 
İtalya Serie A’da lider Milan, sahasında ligin dibindeki Crotone’yi konuk etti. Maçın 30. dakikasında rakip ağları sarsan 39 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, kulüp kariyerinin 500. golüne imza attı.
 
İkinci yarının 62. dakikasında oyuna giren milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, takımın hücum gücünü bir anda üst seviyeye taşırken İsveçli forvet Zlatan 64’te skoru 2-0 yaptı ve gol sayısını da 501’e taşıdı.
 
Ancak maçı kopartan goller 69 ve 70’te Ante Rebic’ten geldi. İki golün de asistini yapan milli yıldız Çalhanoğlu, sonradan oyuna dahil olduğu maçta mini bir resital yaptı.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Milan mücadeleyi 4-0 kazanarak puanını 49 yaptı ve liderlik koltuğunu 47 puanlı Inter’den geri aldı. Son sıradaki Crotone ise 12 puanda kaldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR