Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ GOLFÇÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
ÜNLÜ GOLFÇÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Tüm zamanların en başarılı golfçüsü olarak da nitelendirilen efsanevi sporcu Tiger Woods, bir araba kazasına karıştı. Her iki bacağından da ciddi şekilde yaralanan 45 yaşındaki sporcunun bulunduğunda bilincinin açık olduğu, sağlık görevlileriyle konuştuğu, ancak araç enkazından çıkarılırken kendi başına ayakta duramayacağını söylediği bildirildi.
24 Şubat 2021, 08:01
 
 
Golfün süperstarı Tiger Woods, Salı sabahı Los Angeles'ta feci bir trafik kazası geçirdi,ünlü golfçü için ABD kamuoyu kaygı içinde bekliyor.
 
Arabasında tek başına olan Woods, enkazdan Los Angeles County itfaiyecileri ve sağlık görevlileri tarafından çıkartıldı ve ambulansla yerel bir hastaneye nakledildi.
 
image
 
Yetkililerin yaptığı ilk açıklamada hızlı kullanılan aracın ciddi şekilde hasar gördüğü ve Woods'un özel ekipmanlar sayesinde araçtan çıkartıldığı belirtildi.
 
Olay yerine ilk gelen ve yardım edenlerden memur Carlos Gonzalez, bu bölgede kazaların yaygın olduğunu söyledi. Gonzalez, “Bay Woods’un bu durumdan canlı çıktığı için çok şanslı olduğunu söylemeliyim” dedi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Los Angeles Emniyet Müdürü Alex Villanueva, Woods’un Los Angeles’ta Rolling Hills Estates ile Rancho Palos Verdes bölgesi üzerinde giderken sabah saat 7:12 sularında yokuş aşağı virajlı bir noktada takla atarak yoldan çıktığını, aracın takla attıktan sonra hava yastıklarının açılması sonrası kazayı ucuz atlattığını söyledi.
 
Kısa süre önce ise Tiger Woods’un resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada ameliyat sonrası Woods’un uyanık olduğu, tedaviye yanıt verdiği ve hastanede olduğu belirtildi.
 
image
 
BİR KAZA DAHA GEÇİRMİŞTİ
 
45 yaşındaki Woods’un 2 gün sürecek Golf Digest turnuvası için Kaliforniya’ya geldiği ve kaza yaptığı araçta da tek başına olduğu kaydedildi. Bir dönem dünya erkekler sıralamasında bir numarada olan ve uzun seneler dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanını elinde tutan Tiger Woods 2009 yılında da trafik kazası geçirmiş, 2017’de de aracında uyuyakalması sonrası alkollü araç kullandığı şüphesiyle gözaltına alınmıştı. Doktorlar Woods’un bacağında birden fazla kırık oluştuğunu, bacağına ve ayak bileklerine vidalar yerleştireceklerini açıkladı.
 
Trafik kazası geçiren Tiger Woods’un, aracı başında alkol veya uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığına ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
 
ABD medyasına konuşan uzmanlar, 45 yaşındaki sporcunun kariyerine devam etmesinin artık imkansıza yakın olduğunu belirtiyorlar. Bu durumda Woods’un daha önce dizlerinden ve aşil tendonundan geçirdiği toplam 5 ameliyatın etkisi büyük.
 
Ünlü sporcunun omuz ve boyun bölgesinde de sorunlar olduğu ve kazadan sonra bunların da spor hayatına devam etmesini sağlayamayacak kadar hasar almış olabileceği belirtiliyor.
 
Uzmanlar ayaklarında parçalı kırıklar olduğu belirtilen ünlü golfçünün, sağlıklı şekilde tekrar yürüyebilmesinin uzun zaman alacağını belirtiyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR