Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY GOLCÜSÜ İLE KAZANIYOR
GALATASARAY GOLCÜSÜ İLE KAZANIYOR
Süper Lig'in 27. haftasında lider giren Galatasaray, Erzurumspor'u ağırladığı karşılaşmada 90 dakikayı 2-0'lık galibiyetle tamamladı. Sarı-kırmızılıların 2 golünü de ara transferde kadrosuna kattığı Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed kaydetti.
27 Şubat 2021, 18:24
 
Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray ile Erzurumspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 2-0 kazanarak hem liderliğini sürdürdü hem de galibiyet serisini 8 maça yükseltti.
 
Galatasaray’ın galibiyet gollerini 38 ve 45. dakikalarda Mostafa Mohamed kaydetti. Mısırlı golcü 5. maçında 5. golünü atarken Galatasaray formasıyla çıktığı lig maçlarında sadece Alanyaspor’u boş geçmiş oldu.
 
Bu sonucun ardından lider Galatasaray 57 puana yükselirken, Erzurumspor da 25 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı takım, Çarşamba günü Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Erzurumspor ise sahasında Karagümrük’ü konuk edecek.
 
Kasımpaşa karşılaşmasında yoğun kar yağışı ve temizleme çalışmalarında bozulan zemin, BB Erzurumspor maçında da etkisini gösterdi.
 
image
 
Galatasaray çıktığı 5. lig maçında 5. golünü atan Mostafa Mohamed, 38. dakikada gol perdesini açtı. Ömer Bayram’ın sol kanattan yaptığı ortaya Onyekuru kafa vuruşu yaptı. Kaleci Göktuğ’dan dönen top Mostafa’nın önüne düştü. Mısırlı golcü kaleye çektiği şutta topu filelere göndererek skoru 1-0 yaptı.
 
45. dakikada ise sosyal medyada da epeyce konuşulan gol geldi. Mısırlı golcü, savunmanın arkasına gönderilen topta Arda Turan ofsayt için hareketlenmedi ancak pozisyonu takip eden Mostafa altı pas içerisinde çektiği şutta topu üst direğe çarptırarak filelere gönderdi.
 
EMRE KILINÇ’IN GOLÜ VAR’A TAKILDI
 
Dakikalar 65’i gösterdiğinde Galatasaraylı futbolcular 3. gol sevinci yaşadı ancak bu sevinç kısa sürdü. VAR odasından yapılan uyarı sonrasında Mete Kalkavan pozisyonu ekrandan izleyip Onyekuru’nun topa koluyla müdahale ettiğine karar verdi.
 
RADAMEL FALCAO GERİ DÖNDÜ
 
Galatasaray’da Fatih Terim, 86. dakikada Mostafa Mohamed’in yerine Radamel Falcao’yu oyuna sürdü. Bu sezon 8 maçta forma giyen ve 5 gol kaydeden Radamel Falcao, 2 Ocak’taki Antalyaspor maçından sonra ilk kez süre aldı.
 
Kolombiyalı oyuncu son golünü 24 Ekim’deki Erzurumspor maçında kaydetmişti. Falcao ilk yarıdaki Erzurumspor maçından sonra Süper Lig’de toplam sadece 37 dakika forma giyebilmişti.
 
SERİLER DEVAM ETTİ
 
Ligin en formda takımı olan ve liderlik koltuğunda oturan Galatasaray 8’de 8 yaparken, iç sahadaki formunu da sürdürdü.
 
Sarı-kırmızılı takım 19 Ekim’deki Alanyaspor yenilgisinin ardından oynadığı 10 lig maçında 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR