Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE TRABZON'DA KAZANDI
FENERBAHÇE TRABZON'DA KAZANDI
Süper Lig'in 27. haftasında dev maçta Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 76. dakikada Yunan yıldızı Pelkas'ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından rakibini 4 maç sonra deplasmanda deviren sarı-lacivertliler 54 puana yükseldi.
28 Şubat 2021, 19:32
 
Süper Lig’de haftanın en kritik maçında Fenerbahçe Trabzonspor’u deplasmanda Yunan yıldızı Perkas'ın tek golü ile devirdi.
 
Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan ve şampiyonluk yolunda yara alan sarı lacivertliler Abdullah Avcı ile birlikte 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor’u Pelkas’ın golüyle devirdi.
 
image
 
Beşiktaş ve Galatasaray’ın kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe zorlu deplasmanda etkili bir oyun ortaya koyduğu ilk yarıda Uğurcan Çakır’ı geçemedi. İkinci yarıda net fırsatları harcayan Trabzonspor sarı lacivertlilerin Yunan yıldızı Pelkas’ı durduramadı.
 
76’da hızlı gelişen atakta topu alan Pelkas, meşin yuvarlağı dikine sürerek sağ ayağıyla müthiş bir şut çekti ve Uğurcan’ı avlayarak topu filelere gönderdi. Maçta kilidi açan Pelkas’ın golü sonrası sarı lacivertli kulübede Erol Bulut ile birlikte müthiş bir sevinç yaşandı.
 
82’de Trabzonspor’da sol kanattan kullanılan kornerden yapılan ortaya iyi yükselen Djaniny, kafayı vurdu. Top yere sekip yan direğe çarptı ve dışarıya çıktı
 
10 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ
Son bölümde yaptığı değişikliklerle 1 puanı kurtarmak isteyen Abdullah Avcı istediğini alamadı ve maç 1-0’lık skorla tamamlandı. 10 maçlık yenilmezlik serisi sona eren bordo mavililer 48 puanda kaldı.
image
 
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan, Erdinç Sezertam
 
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan (Dk. 78 Yunus Mallı), Edgar, Vitor Hugo, Marlon (Dk. 86 Abdulkadir Parmak), Berat Özdemir, Flavio (Dk. 86 Afobe), Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban (Dk. 76 Yusuf Sarı), Djaniny
 
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Tisserand, Szalai, Sosa, Mert Hakan Yandaş (Dk. 74 Ozan Tufan), Pelkas (Dk. 86 Novak), Osayi Samuel (Dk. 74 Ferdi Kadıoğlu), Mesut Özil (Dk. 66 Samatta), Thiam (Dk. 66 Valencia)
 
Gol: Dk. 76 Pelkas (Fenerbahçe)
 
Sarı kartlar: Dk. 7 Ekuban (Trabzonspor), Dk. 56 Mert Hakan Yandaş, Dk. 72 Serdar Aziz (Fenerbahçe)
 
Zorlu deplasmanda 3 puanı cebine koyan Fenerbahçe ise 51 puana yükseldi. Kanarya hafta için Antalyaspor’u ağırlayacak, bordo mavililer ise Kasımpaşa’ya konuk olacak.
 
Haftalar süren yükselişi sona eren Abdullah Avcı’nın takımı en son sahasında Galatasaray’a 26 Aralık Cumartesi günü oynadığı maçta 2-0 mağlup olmuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR