Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GİTTİ EROL GELDİ EMRE
GİTTİ EROL GELDİ EMRE
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ilk antrenmanına çıktı.Süper Lig'in 32. haftasında 5 Nisan Pazartesi günü Yukatel Denizlispor'u konuk edecek Fenerbahçe, bu karşılaşmanın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde Emre Belözoğlu yönetiminde başladı.
26 Mart 2021, 19:47
 
 
Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Sportif Direktör Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takımın başında ilk idmanına çıktı.
 
Antrenman öncesinde saha içerisinde bir konuşma yapan Belözoğlu, daha sonra oyuncular ve teknik heyetle birlikte çalışmalara geçti. Sarı-lacivertli ekip daha sonra ligin 32’nci haftasında oynayacakları Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
 
Futbolcularla kısa bir toplantı yapan Emre Belözoğlu şu ifadeleri kullandı:
 
“Bugünden itibaren son 10 maçın her puanın her zerresine talip bir şekilde, idmandan maça, tesisten eve inanıyorum beraberce çalışacağız. Ve sonunun güzel olacağına burada bulunan herkesin yürekten inandığına da eminim. Çok uzun konuşmak istemiyorum. Milli takımdan gelecek arkadaşlarımız da olacak. Biraz daha temaslı, adaptasyon amaçlı bir antrenman yapacağız.”
 
image
 
“FENERBAHÇE’NİN BAŞARISI İÇİN ARKADAŞLAR”
 
“Ben içinizden birisiyim. Sahada beraber oynadığım arkadaşlarım var. Kader birlikteliği yaptığım çok değerli arkadaşlarım var. Fenerbahçe’nin başarısı için arkadaşlar. Keyif alacak şekilde, eğlenecek şekilde. Birbirine inanan, güvenen bir takım. 30 hafta buraya kadar getirdik. Erol hocanın ve ekibinin de çok ciddi katkıları var. Ortada bir başarı veya başarısızlık varsa bir kişiye ya da sadece bir ekibe mal edilemez. Beraberce sahipleneceğiz. Başarıyı da, başarısızlığı da. Allah utandırmasın inşallah hepimizi. İnanıyorum iyi olacak.”
 
Sarı-lacivertli ekipte sportif direktörlük görevinde bulunan Emre Belözoğlu, teknik sorumlu olarak sezon sonuna kadar takımın başında yer alacak.
 
Takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Emre Belözoğlu, geçtiğimiz sezon futbolcu olarak sözleşmesi devam ettiği için takımın başına getirilememişti. Ersun Yanal ile yollar ayrıldıktan sonra takım Tahir Karapınara emanet edilmişti. Bu dönemde tüm kararları Emre Belözoğlu alırken, saha içinde futbolcu yedek kulübesinde ise teknik adam edası ile hareket ediyordu.Bu kez önünde bir engel kalmayan Belözoğlu, yedek kulübesinde yer alabilecek ancak basın toplantıları ve yayıncı kuruluş röportajlarına çıkamayacak.
 
Öte yandan  Erol Bulutun yanı sıra ekibi ile de yol ayrımına gidilirken Mehmet Aurelio, Volkan Demirel gibi sarı-lacivertli formayı daha önce terleten isimlerle yola devam edilecek.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR