Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE YENİ HOCASINI BULDU!
FENERBAHÇE YENİ HOCASINI BULDU!
Başkan Ali Koç, İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile bir görüşme gerçekleştirdi ve prensip anlaşmasına vardı. Koç, halihazırda bir kulüp çalıştırmayan Sarri ile önümüzdeki hafta bir görüşme daha gerçekleştirip nihai noktayı koyacak.
28 Mart 2021, 19:47

 

Erol Bulut ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran ve takımı sezon sonuna kadar sportif direktör Emre Belözoğlu'na emanet eden Fenerbahçe'de yönetim, yeni teknik direktör için kolları sıvadı.Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un görüşme gerçekleştirdiği isim de ortaya çıktı.   

SARRI İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI   

Başkan Koç, şu anda herhangi bir takım çalıştırmayan İtalyan çalıştırıcı Maurizo Sarri ile gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardı. Koç, deneyimli hocayla önümüzdeki hafta bir görüşme daha gerçekleştirip nihai noktayı koyacak.       

JUVE'Yİ İTALYAN, CHELSEA'Yİ AVRUPA ŞAMPİYONU YAPTI   

İtalyan teknik adam Maurizio Sarri, son olarak geçen sezon Juventus'u çalıştırıp şampiyon yaptı. Chelsea'yi de UEFA Avrupa Ligi şampiyon yapan Sarri, Napoli'ye oynattığı futbolla büyük beğeni kazanmıştı.   

SİGARA BAĞIMLILIĞI SIK SIK GÜNDEMDE   

62 yaşındaki Sarri, sigaraya olan bağımlılığıyla da sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. Juventus'un başına geçtiği tarihte açıklamalarda bulunan Maurizio Sarri, sigara sevgisinin kontrolden çıktığını dile getirirken "Günde 60, belki daha fazla sigara içiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR