Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY KRİZ İLE SEÇİM SÜRECİNDE
GALATASARAY KRİZ İLE SEÇİM SÜRECİNDE
Teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray ile sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde bitiyor. Terim, Başkan Mustafa Cengiz'in son dönemdeki açıklamalarından dolayı oldukça rahatsız.
17 Nisan 2021, 10:01
 
 
Galatasaray Kulübü, yönetim krizi gölgesinde seçime hazırlanıyor. Sarı-kırmılılarda başkanlık seçiminin yapılacağı olağan seçimli genel kurul 22 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanamazsa 29 Mayıs'ta yapılacak.
 
Mayıs ayındaki seçim ertelenirse yeni sezon planlamasını Mustafa Cengiz yönetimi yapacak. 
 
Teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray ile sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde bitiyor. Terim, Başkan Mustafa Cengiz'in son dönemdeki açıklamalarından dolayı oldukça rahatsız. Seçim mayıs ayında yapılmazsa tecrübeli teknik adam, Cengiz yönetimiyle çalışmak istemiyor.
 
Galatasaray kulislerinde seçimin bu tarihte yapılma ihtimalinin corona virüs önlemleri nedeniyle oldukça zor olduğu konuşuluyor. Seçimin Eylül ayında yapılma ihtimalinin daha gerçekçi olduğu dile getiriliyor.
 
image
 
Seçim, Mayıs ayında yapılmazsa Mustafa Cengiz yönetimi bu seçimin yapılacağı tarihe kadar görevine devam edecek. Bu olasılıkla birlikte yeni sezon planlaması da Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi tarafından yapılacak.
 
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, olağan seçimli genel kurulun 22 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs'ta Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılacağı ifade edildi.
 
     image
 
Mustafa Cengiz belirlenen seçim tarihine kadar istifa ederse o zaman da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak başkanlık görevine devam edecek. Bu durumun gerçekleşmesi halinde Teknik Direktör Fatih Terim'in nasıl bir karar vereceği ise merak konusu
 
Galatasaray'da başkanlık koltuğu için şu ana kadar Burak Elmas, Metin Öztürk, Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu adaylığını açıklarken Mustafa Cengiz'in de yeniden aday olması bekliyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR