Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ZOR OLSADA KAZANDI
GALATASARAY ZOR OLSADA KAZANDI
Galatasaray, sahasında oynadığı maçta Konyaspor'u maçın son bölümünde bulduğu golle galip geldi. Sahasında dört maçlık galibiyet hasretine son veren Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.
28 Nisan 2021, 22:34
 
 
Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray, İstanbul’da konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor’u 1-0 mağlup etti.
 
Beşiktaş’ın kazandığı haftada hata yapmak istemeyen Galatasaray, oldukça etkisiz kaldığı maçta galibiyete, oyuna ikinci yarıda giren Emre Akbaba’nın 87. dakikada gelen golüyle uzandı. Galatasaray, kritik maçta aldığı galibiyetle şampiyonluk umutlarını taze tuttu. Galatasaray, yenilmezlik serisini de 5 maça çıkardı.
 
Geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında sergilediği etkileyici performans ile dikkat çeken Galatasaray, Konyaspor karşısında tam tersi bir futbol ortaya koydu.
 
Pozisyon bulmakta zorlanan, ceza sahası dışında çekilen şutlar dışında kaleye isabetli şut atamayan Galatasaray, üç puanı Emre Akbaba’nın golüyle aldı.
 
Babel'in uzaktan çektiği şut kaleciden döndü topu iyi takip eden Emre Akbaba, takımına galibiyet getiren isim oldu.
 
Karşılaşmaya Antalyaspor maçının son bölümündeki gibi çift forvetle başlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in planları, ilk 45 dakikada tutmadı. Kalabalık Konyaspor savunması karşısında etkisiz kalan Mohamed-Halil ikilisi, pozisyon dahi bulamadı. İkinci yarıda Mostafa’nın yerine Babel’i alan, Emre Akbaba ve Taylan ile orta sahayı da kalabalıklaştıran Galatasaray, daha etkili bir oyun ortaya koymaya başladı.
 
KİLİDİ BABEL-EMRE AKBABA AÇTI
Ancak yine de savunmada oldukça etkili olan Konyaspor karşısında net fırsat sıkıntısı çeken Galatasaray’da kilidi, Babel-Emre Akbaba ikilisi açtı. Babel’in sert şutunda Sehic’ten dönen topu tamamlayan Emre Akbaba, Galatasaray’ı öne geçirdi. Maçın son bölümünde Ömer Bayram’ın bir şutunda da top direkten dönerken, Galatasaray oldukça zorlandığı maçta üç puan alarak, sahasındaki dört maçlık galibiyet hasretini dindirdi ve şampiyonluk yarışını bırakmadı.
 
EMRE AKBABA’NIN LİGDEKİ 4. GOLÜ
Galatasaray sahasında karşı karşıya geldiği Konyaspor'u 1-0 mağlup ederken sahneye Emre Akbaba çıktı. Mücadelenin 87. dakikasında Ryan Babel'in ceza sahası dışından sert şutunda ceza sahası içinde kaleci Sehic'ten seken topu iyi takip eden Emre kale önünde meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 28 yaşındaki futbolcu bu golle bu sezonki 4. gol sevincini yaşadı. Sarı-kırmızılı futbolcunun 2 de asist bulunuyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR