Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BURAK ELMAS GALATASARAY BAŞKANI OLDU
BURAK ELMAS GALATASARAY BAŞKANI OLDU
Galatasaray'da Burak Elmas, Metin Öztürk, Yiğit Şardan, Eşref Hamamcıoğlu ve İbrahim Özdemir, Galatasaray'ın yeni başkanı olmak için yarıştı. Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas'ın nefes kesen yarışında kazananı son sandıklar belirledi.Burak Elmas Galatasaray'ın yeni başkanı oldu.
20 Haziran 2021, 07:03
 
Galatasaray Spor Kulübü'nün 8. başkanı Burak Elmas oldu.
 
Galatasaray 38. başkanını seçti, kulüpteki belirsizlik süreci sona erdi... Mustafa Cengiz'in görev süresinin dolmasının ardından, pandemi nedeniyle aylardır ertelenen kongre, bugün saat 10.00'da Galatasaray Lisesi'nde başladı. Oy verme işlemi saat 15.00'e kadar devam etti, seçimde Metin Öztürk, Yiğit Şardan, Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu ve İbrahim Özdemir ipi göğüslemek için yarıştı.image
 
28. sandığa kadar geride olan Burak Elmas, son 3 sandıkta öne geçti. 
 
İlk 10 sandığın açılmasının ardından Eşref Hamamcıoğlu’nun 237 oy gerisinde yarışı 2. sırada götüren Burak Elmas, 11. sandıktan itibaren en çok oyu alan isim oldu. 20. sandık sonunda ise aradaki fark 65’e indi. 28. sandık sonucunda ise Burak Elmas, oy sayısını 1406’ya yükselterek yarışta ilk defa öne geçti. Kalan iki sandıkta da en çok oyu alan isim olan Burak Elmas, topladığı 1541 oy ile Galatasaray’ın 38. başkanı oldu.
 
41 oy farkla seçilen Elmas, böylece sarı kırmızılı kulübün 38. başkanı oldu ve seçilen Galatasaray başkanlarının taktığı sarı-kırmızı kravatı bağladı.
image
 
TOPLAM OY SAYILARI
 
Burak Elmas: 1541
 
Eşref Hamamcıoğlu: 1500
 
Metin Öztürk: 893
 
Yiğit Şardan: 679
 
İbrahim Özdemir: 92
 
Seçimlerde toplam 30 sandıkta oy kullanıldı.
 
image
 
“GALATASARAY’A UYGUN DAVRANDIK”
 
Başkan seçildikten sonra kürsüye çıkan Burak Elmas, şu ifadeleri kullandı: “Tüm üyelerimize, bana ve ekibime gösterdikleri teveccüh için teşekkür ederim. Bu Galatasaray’a yakışan yarışı birlikte götürdüğümüz tüm adaylara teşekkür ederim. Bu seçim Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ve hiç kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok birlik olup tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız. Birlikte çok şey başaracağız. Çok mutluyum. Hakikaten Galatasaray’a yakışan bir seçim süreci oldu. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama kimse kaybetmedi. DNA’mızın, Değerlerimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz ve birlikte çok şey başaracağız. Öğrendiğimiz Galatasaray’a uygun davrandık.”
 
TERİM İLE İLGİLİ SORUYA YANIT
 
Seçildikten sonra teknik direktör Fatih Terim ile ilgili soruyu yanıtlayan Elmas, "Verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz ve gereken neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız" dedi.
 
Elmas seçimlerden önce Terim ile çalışmaya devam etme vaadinde bulunmuştu.
 
BURAK ELMAS'IN LİSTESİ
 
Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.
 
Yedek: İbrahim Reha Keskin, Selim Sefada, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Mehmet Polat Kalafatoğlu, Ahmet Ozan Şener.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR