Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY TATSIZ TUZSUZ KAZANDI
GALATASARAY TATSIZ TUZSUZ KAZANDI
Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 2. haftasında Galatasaray ile Hatayspor kozlarını paylaştı. Sarı kırmızılılar, 30. dakikada Sofiane Feghouli ve 88. dakikada Luyindama'nın golleriyle 2-1 kazandı. Hatayspor'un tek golünü ise 3. dakikada Lobzhanidze kaydetti..
23 Ağustos 2021, 21:53
 
 
Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, Avrupa sınavı öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Atakaş Hatayspor’u konuk etti.
 
İlk yarısı 1-1 berabere biten karşılaşmanın son dakikalarında gelen gol, Galatasaray’a üç puanı getirdi. Hatayspor’u 2-1 yenen Galatasaray, sezona ikide iki yaparak başladı.
 
Hatayspor, 3. dakikada Lobjanizde ile öne geçerken, Galatasaray 30. dakikada Feghouli ile beraberliği yakaladı. Uzun süre berabere giden maçta son sözü 88. dakikada Luyindama söyledi. Luyindama, Süper Lig kariyerindeki ilk golüne imza atmış oldu.
 
image
 
İkinci yarı yoğun baskı
 
Avrupa sınavı öncesi son provasına Hatayspor karşısında çıkan Galatasaray, hücuma çıkarken yaptığı pas hataları nedeniyle, tempoyu arttırmakta ve Hatayspor üzerinde istediği baskıyı kuramadı. Topu hızlı çevirebildiği anlarda ise önemli fırsatlar yakaladı. Ancak final paslarında ve son vuruşlarda etkisiz bir görüntü sergileyen sarı-kırmızılılar, skoru arttırmakta başarılı olamadı. İkinci yarıda galibiyet için saldıran ve rakip kalede yoğun baskı kuran Galatasaray, son dakikalarda attığı golle üç puana uzandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR