Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE BEŞ GOLLE TURLADI
FENERBAHÇE BEŞ GOLLE TURLADI
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında HJK Helsinki'yi deplasmanda 5-2 mağlup etti ve Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.
26 Ağustos 2021, 21:08
 
 
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Helsinki ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bolt Arena’da oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-2 kazanmayı başardı.
 
İstanbul’da alınan 1-0’lık galibiyetin avantajıyla deplasmana giden Fenerbahçe, 11. dakikada Valencia ile 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Ekvadorlu forvet, çok şık bir plase vuruşla kaleci Tannander’i yine geçmeyi başardı: 2-0.
 
Helsinki 27. dakikada Fenerbahçe’ye Roope Riski ile cevap verip durumu 2-1 yaptı.
 
image
 
Sarı-lacivertliler, 57. dakikada yine Valencia ile golü buldu.
 
İlk golün de asistini yapan Nazım Sangare yine sağ kanattan ortaladı ve 31 yaşındaki forvet çok klas topuk vuruşuyla skoru 3-1’e getirdi.
 
88. dakikada Helsinki’nin golü geldi. Sol kanattan yapılan ortada savunmadaki dengesi kaybolan Fenerbahçe, Riski’nin şutuna engel olamadı: 3-2.
 
Vitor Pereira, maçın son yarım saatinde genç futbolcular Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler ve Fatih Yiğit Şanlitürk’e forma verdi.
 
Karılaşmanın duraklama dakikalarında ise genç Yiğit sahneye çıktı. Ceza sahasında topu kontrol edip köşeye gönderen genç futbolcu, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü atma sevinci yaşadı: 4-2.
 
Karşılaşmaya noktayı koyan isim Helsinki’den Peltola oldu. 19 yaşındaki Fin stoper sol kanattan gelen ortaya ters vuruş yaparak meşin yuvarlığı kendi filelerine gönderdi ve maçın skorunu 5-2 olarak belirledi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR