Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY FERNANDES'TEN VAZGEÇMİYOR
GALATASARAY FERNANDES'TEN VAZGEÇMİYOR
Benfica’nın 12 milyon Euro istediği pazarlıklarda Aslan, bonuslarla 10 milyon Euro’ya çıkma kararı aldı. B planı bulunmayan yönetim, 8 Eylül’e kadar şartlarını zorlayacak.
4 Eylül 2021, 18:02
 
 
Avrupa Ligi için 25 kişilik listesini perşembe akşamı UEFA'ya bildiren G.Saray'ın Süper Lig için 8 Eylül'e kadar transfer hakkı bulunuyor.
 
Falcao'nun sözleşmesini fesheden sarı-kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanında 1 kişilik yer açtı ve Gedson Fernandes defterini kapatmadı. Fatih Terim'in takımında ısrarla görmek istediği Gedson, Avrupa Ligi'ne yetişmese de Benfica ile birkaç gün içinde son bir görüşme gerçekleşeceği ortaya çıktı. 
image
 
10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
 
Portekizli yıldız için teklifini yükseltme kararı alan yönetim, bonuslarla 10 milyon Euro'yu bulan önerisini Benfica'ya sunacak. İlk 11'e giremediği için Benfica'da mutsuz olan 22 yaşındaki orta saha da Galatasaray 'a dönmek istiyor ve Portekizli yetkililerden kolaylık bekliyor. 8 Eylül'e kadar Gedson için şartlarını zorlayacak sarı-kırmızılıların 8 numarada başka alternatifi bulunmuyor. Beşiktaş 'ın çekilmesiyle eli güçlenen G.Saray, 12 milyon Euro talep eden Benfica'yı indirime zorluyor.
 
MARCAO İDMANA ÇIKTI
 
GIRESUN maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve sonrasında 8 maç ceza alan Marcao, dün takıma döndü. Yönetimin kadro dışı bırakıp 150 bin Euro da ceza verdiği Brezilyalı stoper, düne kadar takımdan ayrı çalışırken A Takım'a katıldığı resmi siteden duyuruldu. Tecrübeli oyuncunun ligde 6 maç daha cezası kalırken, Avrupa Ligi maçlarında sahaya çıkması bekleniyor. 16 Eylül'de Lazio karşısında teknik heyetin planı Marcao ile Nelsson'u birlikte oynatmak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR