Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HOLANDA TÜRKİYE MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA
HOLANDA TÜRKİYE  MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA
A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda en kritik maçlarından birisini oynayacak.Ay-Yıldızlı ekibimiz, ilk maçta 4-2 yendiği Hollanda'dan bir kez daha puan çıkarırsa büyük avantaj sağlayacak.
6 Eylül 2021, 21:52
 
 
A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında Hollanda ile çok kritik bir maçta kozlarını paylaşacak.
 
11 puanla liderlik koltuğunda oturan Şenol Güneş yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, 1 puan gerisindeki Hollanda engelini aşması halinde büyük bir avantaj yakalayacak.
 
Aradaki farkı açmak isteyen milliler, eve galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. A Milli Takım ’da kart cezası sona eren kaptan Burak Yılmaz, bu karşılaşmada forma giyebilecek. Aday kadroya Hollanda'da katılan Ozan Tufan da teknik direktör Şenol Güneş’in forma vermesi halinde sahada olabilecek.
 
Hollanda-Türkiye maçı şifresiz kanalda?
 
7 Eylül Salı günü Johan Cruijff Arena’da oynanacak Hollanda-Türkiye maçı TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak. Müsabakada, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. 90 dakikanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR