Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MARCAO GALİBİYETİN BAŞ KAHRAMANI OLDU
MARCAO GALİBİYETİN BAŞ KAHRAMANI OLDU
Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, kazanılan 2-0'lık Gaziantep FK maçındaki olağanüstü performansı ile taraftarları büyüledi.Marcao galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.'' Hem ailem, hem de ben istemediğimiz şeyler yaşadık '' dedi.
31 Ekim 2021, 23:08
 
 
Süper Lig’in 11. haftasında Gaziantep FK’yı 2-0 yenen Galatasaray’da performansıyla maçın öne çıkan isimlerinden biri olan Marcao, mücadeleyi yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Karşılaşma sonunda taraftarların tribüne çağırdı Marcao, 8 maçlık cezası sırasında zor dönemlerden geçtiğini belirtip şu ifadeleri kullandı;
 
       image
 
“ÇOK FAZLA HAVAYA GİRMEMEK LAZIM”
“Hocamız, bizi iyi çalıştırdı. Dersimize çalışmıştık. Gaziantep FK’dan daha çok istedik. Kazanmak çok kritikti ve istediğimizi aldık. Taraftar hep yanımızda, bu güzel oyunu ve 3 puanı kutlamak iyi hissettirdi. Hedefimiz şampiyonluk. Çok fazla da havaya girmemek lazım. Takımı kutlarım. Sadece 3 puan. Yola devam edeceğiz.”
 
“ÇOK ZOR DÖNEMLERDEN GEÇTİM”
“Maç sonunda çok duygusal anlar yaşandı. Çok zor dönemlerden geçtim. Hem ailem, hem de ben istemediğimiz şeyler yaşadık. Fatih hocam zor durumlarda hep yanımda oldu, desteğini hiç esirgemedi. Takım arkadaşlarım da aynı şekilde. O günleri geride bıraktık.”
 
image
 
MAÇ SONU 3’LÜSÜ MARCAO’DAN
Maçın adından taraftarlar bütün takımı tribünlere çağırdı ve galibiyeti beraber kutladı.
 
Sarı-kırmızılı taraftarlar daha sonra Brezilyalı futbolcu Marcao'yu 3'lü çektirmesi için çağırdı. Taraftarların isteğini kırmayan Marcao 3'lü çektirdi. Tezahüratların ardından kale arkasındaki taraftarların yanına giden Brezilyalı futbolcu, Galatasaray bayrağını aldı ve sallayarak taraftarların sevgisine karşılık verdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR