Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAYSERİSPOR KADIKÖY'DE BİR PUANA RAZI OLDU
KAYSERİSPOR KADIKÖY'DE BİR PUANA RAZI OLDU
Fenerbahçe, Kayserispor maçında biri penaltıdan olmak üzere dört kez direğe takıldı. Kayserispor karşısında 2-0 geriye düşen Fenerbahçe, 90+9'da Mesut Özil'in ayağından bulduğu golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı
7 Kasım 2021, 22:00
 
 
Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi.
 
Kayserispor’un gollerini 39. dakikada Kolovetsios ve 61. dakikada Gavranovic kaydetti. Fenerbahçe’nin golleri ise 85. dakikada Miha Zajc ile 90+9’da penaltıdan Mesut Özil’in ayağından geldi.
 
İRFAN CAN KAHVECİ PENALTI KAÇIRDI
 
Fenerbahçe’de 33. dakikada İrfan Can Kahveci penaltı vuruşundan yararlanamadı.Bu sonuçla son 4 lig maçında galibiyetle tanışamayan Fenerbahçe 20 puana ulaştı. Kayserispor ise puanını 15’e yükseltti.
image
 
Fenerbahçe: 2 – Yukatel Kayserispor: 2
 
Stat: Ülker
 
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
 
Fenerbahçe: Berke Özer, Szalai (Dk. 46 Novak), Min-jae, Tiserand, Zajc, Mert Hakan Yandaş, Nazım Sangare (Dk. 46 Serdar Dursun), Ferdi Kadıoğlu (Dk. 69 Mesut Özil), Meyer (Dk. 46 Pelkas), İrfan Can Kahveci (Dk. 69 Muhammed Gümüşkaya), Berisha
 
Yukatel Kayserispor: Lung, Ramazan Civelek, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim Akdağ, Campanharo (Dk. 90+2 Attamah), Emrah Başsan (Dk. 80 Mustafa Pektemek), Kemen, Thiam (Dk. 90+2 İlhan Parlak), Gavranovic (Dk. 66 Cardoso)
 
Goller: Dk. 39 Kolovetsios, Dk. 61 Gavranovic (Yukatel Kayserispor), Dk. 85 Zajc, Dk. 90+9 Mesut Özil (Penaltıdan) (Fenerbahçe)
 
Sarı kart: Dk. 90+8 Ramazan Civelek (Yukatel Kayserispor)
 
image
 
Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasında sarı-lacivertli takım futbolculara ve yönetime tepki gösterdi.
 
Ligde 3 maçtır kaybeden Fenerbahçe, Kayserispor karşısında da ışık veren bir futbol sergileyemedi. Ülker Stadyumu’nda tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, tıpkı Alanyaspor maçı sonunda olduğu gibi “Yönetim istifa” şeklinde tezahüratta bulundu.
 
Maçın son dakikalarında da tribünlerde “Yönetim istifa” tezahüratları yeniden yükseldi. Sarı Lacivertliler, 90+7’de VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Bu anlarda ve karşılaşma sonrasında da taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.
 
Milli aranın ardından Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Yukatel Kayserispor ise evinde Göztepe’yi ağırlayacak.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, yoğun fikstür nedeniyle Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte aynı problemi yaşadıklarını belirtti.
 
Süper Lig’in 12. haftasında Kayserispor ile sahasında 90+9’da penaltıdan bulduğu golle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pererira, mücadelenin ardından konuştu.
 
Ligdeki galibiyet hasreti 4 maça çıkan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, Avrupa maçlarının ardından toparlanacak sürelerinin olmadığını belirterek, taraftarlar da mesaj gönderdi! Vitor Pereira’nın sözleri şöyle;
 
“TEK PROBLEMİ OLMAYAN TRABZONSPOR”
 
“Ben bahane üretmek istemiyorum, bunların arkasına sığınan bir hoca değilim. Ligdeki büyük takımlara baktığınızda, en zirvedeki Trabzonspor, Avrupa’da oynamıyor. Galatasaray, Beşiktaş ve bizim problemlerimiz aynı. Bu maça hazırlanmak için 1 günümüz vardı, futbolcular makine değil, buna bağlamak istemiyorum ama bu da bir gerçek. Bu açıdan tek problemi olmayan takım, Trabzonspor. İki maç arası toparlanacak yeterli vakitleri oluyor.”
 
“OYUNCULARIM ÇOK İSTEDİ AMA MAALESEF…”
 
“Penaltıyı atmış olsak maçta öne geçecektik ve avantajlı olacaktı ama maalesef olmadı, rakibimiz duran toptan 1-0 yaptı. Bundan sonra her şeyi riske ettik. Direkten dönen toplarımız var. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ederim. Ve onlara şunu demek istiyorum, biz her zaman savaşmaya devam edeceğiz. Bugün oyuncularım çok istediler, sahaya ruhlarını yansıtmaya çalıştılar, çok koştular ama maalesef istediğimiz sonuç olmadı. Son maçımızın üstünden 3 gün geçti, tabii ki kolay değil. Biz en iyi şekilde, elimizden geleni yapacağız. Ligde hala çok maç var.”
 
image
 
 Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: 2 puanımız gasp edildi
 
Gözbaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Bugün bizi Kadıköy’de alkışlayan Fenerbahçe taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Bu takım alkışı hak ediyor. Yukatel Kayserispor’umuza gönül veren tüm futbolseverlere destekleri için teşekkür ediyorum. Biz puan cetvelinde hak ettiğimiz üst sıralara elbette çıkacağız. Biz güzel futbolumuza devam ettikçe her şeye rağmen, tüm engellere rağmen hak ettiğimiz yere geleceğiz. Çünkü ligin en iyi takımlarından biriyiz. En baştan beri hedeflediğimiz daha cesur, daha atak, kendinden emin, uyum içinde bir Yukatel Kayserispor vardı sahada. Akıllı oyunumuzu 2 golle süsledik, Kadıköy’de bir kez daha 3 puana çok yaklaşmışken yeniden malum etkenler nedeniyle resmen 2 puanımız gasp edildi.” ifadelerini kullandı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR