Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY MARSİLYA'YI EZDİ GEÇTİ
GALATASARAY MARSİLYA'YI EZDİ GEÇTİ
UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray, Fransa ekibi Olimpik Marsilya'yı ağırladı.Sarı-kırmızlılar, rakibini 4-2 yenerek, gruptan çıkmayı garantiledi.
25 Kasım 2021, 20:06
 
 
UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda temsilcimiz Galatasaray, Fransa ekibi Marsilya’yı taraftarı önünde konuk etti.Galatasaray şahane bir oyunla muhteşem bir galibiyet aldı.
 
image
 
NEF Stadyumu’nda dolu tribünler önünde oynanan mücadeleyi Galatasaray 4-2 kazanmayı başardı.
 
Sarı-kırmızılı takım, bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi. Temsilcimiz lider olduğu grupta 9 Aralık’ta Lazio ile deplasmanda oynayacağı maçtan puanla ayrılması veya gol atıp tek farklı yenilmesi halinde direkt olarak son 16 turuna yükselecek. Eğer aksi sonuç olursa temsilcimiz grubu ikinci sırada tamamlayıp son 32 turu maçına çıkacak.
 
image
 
İlk yarıda Galatasaray’ın bir, Marsilya’nın iki topu direkten döndü. Ancak golleri bulan temsilcimiz oldu. 12. dakikada Cicaldau ceza sahasında tek vuruşla Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi. 30’da ise yine Cicaldau sahneye çıktı. Diagne’ye pas vermek isterken araya giren Calete-Car topu kendi filelerine gönderdi: 2-0.
 
image
 
64. dakikada Kerem’in asistinde Feghouli çok rahat pozisyonda farkı 3’e çıkardı.
 
Bu golden 3 dakika sonra Marsilya penaltı kazandı. Muslera, Milik’in penaltısını kurtardı ama dönen topta Fransız ekibi Milik ile skoru 3-1’e getirdi. Oyuna 82’de giren Ryan Babel, topla ilk buluşmasında golünü attı. Marcao’nun kullandığı duran topa tecrübesini konuşturan Hollandalı, Galatasaray taraftarlarını yeniden ayağa kaldırdı: 4-1.
 
image
 
Bu gole Milik’in cevabı yine çabuk oldu. 85’te kale ağzına yapılan ortaya çok iyi yükselen Marsilya forveti kafa vuruşuyla maçın skorunu 4-2 olarak belirleyen golü attı.
 
Bu sonucun ardından namağlup Galatasaray 11 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Marsilya ise 4 puanda kalarak UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti.image
 
Lokomotiv Moskova’yı 2-0 yenen Lazio da 8 puanla 2. sırada kaldı ve tur biletini kaptı. Lazio ile Galatasaray, 9 Aralık’ta Roma Olimpiyat Stadı’nda liderlik ve direkt son 16 turuna yükselmek için karşı karşıya gelecek.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR