Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR DURDURULAMIYOR
TRABZONSPOR DURDURULAMIYOR
Süper Lig'in namağlup lideri Trabzonspor 15. haftayı kayıpsız geçti. Adana Demirspor karşısında 2-0 kazanan bordo-mavililer, üst üste 8. galibiyetini elde etti.
4 Aralık 2021, 15:12
 
 
Şampiyonluğa kilitlenen Trabzonspor evinde Adana Demirspor engelini 2 golle aştı ve 1995-1996 sezonunda 15 maçta elde ettiği 38 puanı geçerek kulüp rekorunu kırdı. Zirvede rakiplerine fark atan bordo mavililer 39 puana ulaşarak yoluna namağlup devam etti.
 
ABDULLAH AVCI’DAN KARİYER REKORU
2016-2017 sezonunda Başakşehir’in başında elde ettiği 26 maçlık yenilmezlik serisini bordo-mavili takımın başında tekrarlayan Abdullah Avcı, Adana Demirspor’u da yenerek kaybetmeme serisini 27 maça çıkararak kariyer rekoruna imza atmış oldu.
 
Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde müthiş bir seyirci desteği ile oynayan Fırtına Anthony Nwakaeme’nin golüyle 1-0 öne geçti. Adana Demirspor’un baskısını kıran Trabzonspor 26. dakikada sağdan Dorukhan’ın ceza sahası içerisine çevirdiği topta Nwakaeme ile önce direği dönen topta ise ağları bularak skoru buldu.
 
image
 
NWAKEME HEM ATTI HEM ATTIRDI
İlk yarının son anlarına doğru Adana Demirspor müthiş fırsatlar kaçırdı. Soyunma odasına 1-0 önde giren bordo mavili takım 54’te Marek Hamsik ile farkı 2’ye çıkardı. İlk golü atan Nwakaeme’nin ceza sahasına açtığı müthiş ortada topla buluşan Hamsik oldukça soğuk kanlı bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlara gönderdi.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor 3 puanı 2 golle alıp şampiyonluk yürüyüşünü kayıpsız sürdürdü. 39 puana çıkan Lider, gelecek hafta deplasmanda Antalyaspor ile oynayacak. 20 puanda kalan Adana Demirspor ise 16. haftada Giresunspor ile evinde oynayacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR