Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE GİRESUN'DA KAZANDI
FENERBAHÇE GİRESUN'DA KAZANDI
Ligde zirveden uzak kalan Fenerbahçe, Giresunspor'u deplasmanda mağlup ederek üç puanı kazandı. Fenerbahçe, bu galibiyetle deplasman kabusuna da son verirken, üç puan hasreti beş maça çıkan Giresunspor'un iç sahadaki kötü gidişi devam etti.
12 Şubat 2022, 20:45
 
 
Süper Lig’in 25. haftasında GZT Giresunspor, sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Maçın hemen başında yediği golle geriye düşen Fenerbahçe, orta sahaların çabuk geçildiği, oldukça tempolu ve bol pozisyonlu geçen karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.
 
Fenerbahçe’yi galibiyeti getiren goller Valencia ve Pelkas’tan gelirken, Giresunspor’un tek sayısını ilk maçına çıkan yeni transferi Chiquinho kaydetti. Giresunspor, Alexis Perez’in kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı.
 
Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 40’a çıkartırken, Giresunspor 26 puanda kaldı.
 
image
 
DEPLASMAN KABUSU SONA ERDİ
Ligde iki maç aranın ardından galip gelen Fenerbahçe, kötü deplasman serisine de son verdi. Dış sahada son galibiyetini 13. haftada Galatasaray karşısında alan Fenerbahçe, 5 maçlık deplasman kabusuna Giresun’da sona erdirdi.
 
Ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıkan Giresunspor ise evinde üst üste dördüncü mağlubiyetini aldı. Güçlü rakibi karşısında maçın hemen başında öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamayan Giresunspor, taraftarlarını bir kez daha üzdü.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR