Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY AVRUPA'YA VEDA ETTİ
GALATASARAY AVRUPA'YA VEDA ETTİ
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Barcelona'yı konuk etti.Galatasaray 28. dakikada Marcao'nun golüyle 1-0 öne geçse de 37. dakikada Pedri ve 49. dakikada Aubameyang'ın golüne engel olamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.Temsilcimiz bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.
17 Mart 2022, 19:56
 
 
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Galatasaray, Nef Stadyumu’nda Barcelona’yı konuk etti. İspanya’dan 0-0 beraberlikle avantajlı dönen Galatasaray, İstanbul’da öne geçtiği maçta rakibine mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etti.
 
Galatasaray’ın golünü Marcao kaydederken, Barcelona’nın golleri Pedri ve Aubameyang’dan geldi.
 
Bu sezon Avrupa Ligi’nde ilk mağlubiyetini alan Galatasaray, Son 16 Turu’nda elenmiş oldu. Barcelona ise çeyrek finale yükselen ekip oldu.
 
image
 
GALATASARAY ÖNE GEÇTİ
Temsilcimiz 28. dakikada öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alexandru Cicaldau ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Marcao uçarak kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.
 
Barcelona bu gole 37. dakikada karşılık verdi. Ferran Torres’in pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Pedri iki rakibini geçerek yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.
 
İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi.
 
image
 
İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI
Karşılaşmanın ikinci yarısı adeta golle başladı. Ceza yayı gerisinde topu önünde bulan Sergio Busquets bekletmeden yerden vuruşunu yaptı. Savunmadan seken topu Inaki Pena son anda ayağı ile çıkarttı. Altıpas sol çaprazına açılan topu Pedri topu tamamlamak istedi ancak Inaki Pena tekrar çıkartmayı başardı. Sağ kale direğine doğru açılan topu savunmamız uzaklaştıramayınca Frenkie De Jong’un pası ile altıpas çizgisi gerisinde topla buluşan Pierre Aubameyang, 49. dakikada Barcelona’ı öne geçirdi.
 
Kalan dakikalarda iki takım da gol atmayı başaramayınca mücadele 2-1 Barcelona’nın üstünlüğü ile sona erdi.
 
GALATASARAY’DA 4 DEĞİŞİKLİK
 
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, son oynadıkları Beşiktaş maçının 11'ine göre 4 değişiklik yaptı. Torrent, Omar, Sofiane Feghouli, Emre Kılınç ve Mustafa Muhammed'in yerine Boey, Cicaldau, Ryan Babel ve Befetimbi Gomis'e görev verdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR