Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY KUZEY'DEN VAZ GEÇMİYOR
GALATASARAY KUZEY'DEN VAZ GEÇMİYOR
Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, AZ Alkmaar'ın Norveçli orta sahası Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna kattı. Oyuncu için Hollanda ekibiyle yapılan görüşmeler de ortaya çıktı. Peki, Galatasaray oyuncuyu göndermek istemeyen AZ Alkmaar'ı nasıl ikna etti?.
3 Ağustos 2022, 09:38
 
 
Galatasaray - AZ Alkmaar görüşmeleri ortaya çıktı! Çok merak edilen Norveç'li Fredrik Midtsjö transferinin perde arkasında nakit ödeme anahtar oldu.
 
image
 
Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, AZ Alkmaar'ın Norveçli orta sahası Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna kattı. Oyuncu için Hollanda ekibiyle yapılan görüşmeler de ortaya çıktı. Peki, Galatasaray oyuncuyu göndermek istemeyen AZ Alkmaar'ı nasıl ikna etti?  AZ Alkmaar görüşmeleri ortaya çıktı! İşte Fredrik Midtsjö transferinin perde arkası
Galatasaray, Alkmaar'ın oyuncuyu geç gönderme hamlesini nakit ödeme ile çözdü.
 
image
 
Galatasaray - AZ Alkmaar görüşmeleri ortaya çıktı! İşte Fredrik Midtsjö transferinin perde arkası
 
Mali şartları açıklanan Norveçli orta saha için AZ Alkmaar'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.Sarı-kırmızılı kulüp bu rakamın yarısını peşin olarak ödeyerek bu transfer sürecini hızlandırdı.Midtsjö'yü haftaya göndermek isteyen Hollandalılar, Galatasaray'ın yaptığı acil ödemeyle ikna oldu.
 
image
 
Statta bulunan Galatasaray Müzesi'ni gezen Norveçli oyuncu, GS TV'ye ise şu açıklamaları yaptı:
 
"Galatasaray etkileyici bir kulüp. Burada olduğum için mutluyum. Gelmeden önce Omar ile konuştum. Bana pozitif bilgiler verdi. Bu kulüpte çıkacağım yeni macera için sabırsızlanıyorum. Buraya şampiyonluk kazanmaya geldim. Taraftar ve takım için her şeyimi en yüksek seviyede vereceğim."
 
image
 
MIDTSJÖ ANALİZİ SAYGI DUYULACAK DURUMDA
 
Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde 28 maça çıkan ve toplamda 2 bin 218 dakika sahada kalan oyuncu maç başına 79.2 dakika forma giydi.
 
Orta sahanın sağ iç kısmını ağırlıklı olarak kullanan ve genellikle her iki ceza sahası içinde de çok aktif görülmeyen Midtsjö tam anlamı ile hücum savunma arasındaki boşluğu dolduruyor.Oyunda kaldığı süre zarfında dinamik görüntüsünü asla kaybetmez, gücü bitene kadar bir an olsun durmaz.
 
Pozisyon bilgisinin yüksekliği sayesinde rakibin yerleşmeye çalıştığı anlarda pas arası yapar, rakibi rahatsız edip hızlı top çıkarmasına neden olur.Rakip takımların kendi yarı sahalarında kazandıkları topları, pratik hamleleri ile hızlı şekilde Galatasaray yarı sahasına taşımasının önüne geçer.Oyunun orta saha bölümünde görüş hakimiyeti ile birlikte takımını iyi yönlendirir, sadece kendisi değil ekibini de hücuma taşır.
 
 
Pas oyununda özellikle yakınında oynayan ikiliyi de pas sisteminin içine sokar.
Birlikte hareket kabiliyeti yüksek olmasının yanı sıra 2 ve 3'lü pas trafiği ile rakip ceza sahasına hızlı geçişler sağlar.Sahipsiz topları kapmada etkili ancak bunları tam anlamıyla dikine kullanmada zayıf kalabilir. Garantili pas tercihleri nedeniyle zaman kaybetmesi ile Galatasaray hücuma çıkışında yavaşlayabilir. İkili mücadelelerdeki zayıf kaldığı anları önlemek adına rakipten önce hamle yapıp; ya alan kapatması ya da topu hemen kullanması ile bunu telafi etmeye çalışır.
 
.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR