Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SARAY DANIŞMANI İSTİFAYA ÇAĞIRDI
SARAY DANIŞMANI İSTİFAYA ÇAĞIRDI
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarında alınan kötü sonuçların ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın idari ve teknik yönetimini istifaya çağırdı.A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ve Türk futbolunun yapılanmasında Hamit Altıntop'un bu çağrıya tepkisi olacak mı ?
26 Eylül 2022, 20:00

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarında alınan kötü sonuçların ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı yönetimini istifaya çağırdı.

 image

Sorumluları istifaya davet etti

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un açıklamalarını hedef alan Uçum, “Lüksemburg ve Faroe Adaları maçından sonra konuyu eksik 10-11 oyuncuya bağlayıp Türkiye’nin gerçeği bu, kalitesi bu diyen birisi ya Türkiye’yi tanımıyor ya da Türkiye’yi aşağılıyor” yorumunu yaparak, “Böyle bir anlayışın Milli Takımın başında olması doğru mu? Takdir karar vericilerin” ifadelerini kullandı.

Bir sonraki paylaşımında “Son iki maçta Milli Takımın oyunu ve aldığı sonuçlar Türkiye’nin futboldaki milli takım kapasitesine ihanettir” diyen Uçum, sorumluluğun futbolculara ait olmadığını savunarak, “Sorumluluk idari ve teknik yönetimdedir. Milli takım tarihinin en skandal iki maçına sebep olanlar derhal görevi bırakmalı” dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR