Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CÜNEYT ÇAKIR SON MAÇINA ÇIKTI
CÜNEYT ÇAKIR SON MAÇINA ÇIKTI
Ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Çekya maçı ile jübile yaptı.28 yıldır görev yaptığı hakemliği bırakıp TFF'de eğitimci olan Çakır, Çekya maçının ilk 5 dakikasında görev yaptıktan sonra düdüğünü Collum'a bıraktı.
19 Kasım 2022, 20:13

 

FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır, A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile Gaziantep'te yaptığı özel maçta aktif hakemlik kariyerini noktaladı.

Kalyon Stadı'nda Türkiye ile Çekya arasında oynanan hazırlık maçının ilk 5 dakikasını yöneten Çakır'ı, sahada bulunan A Milli Takım ve Çek futbolcular sarılarak tebrik etti.

image

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Çekya maçında FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 1679. maçında jübilesini yaptı.
Türkiye’nin uluslararası alandaki en başarılı hakemi olan ve sezon başında kariyerini noktalayan Cüneyt Çakır, UEFA’dan alınan özel izinle Çekya müsabakasının ilk 5 dakikasını yönetti.
image
Karşılaşmada 5. dakika oynanırken son düdüğünü çalan Cüneyt Çakır, tüm futbolculara tek tek sarılarak profesyonel kariyerini noktaladı. Cüneyt Çakır, taraftarların “Türkiye seninle gurur duyuyor” tezahüratlarına, tüm stadyumu selamlayarak karşılık verdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR