Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FEGOULI KARAGÜMRÜK İLE ANLAŞTI
FEGOULI KARAGÜMRÜK İLE ANLAŞTI
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Karagümrük, Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.Son olarak Galatasaray forması giyen tecrübeli futbolcu, Karagümrük'ün Antalya kampında yer alacak
13 Aralık 2022, 11:27
 
5 yıl formasını giydiği Galatasaray'a sezon başında veda eden Cezayirli Sofiane Feghouli, yarım sezon kulüpsüz kaldıktan sonra Fatih Karagümrük'le anlaştı. Cezayirli yıldız, kırmızı-siyahlı kulübe 1.5 yıllık imza attı. İstanbul ekibine transferi ses getiren Cezayirli yıldızın, alacağı maaş belli oldu.
 
350-400 BİN EURO ALACAK
Galatasaray’dan yılda bonuslar hariç 3 milyon 800 bin Euro maaş alan Feghouli’nin transferiyle ilgili olarak Karagümrük Sportif Direktörü Murat Akın ile yaptığı konuşmayı aktaran eski futbolcu ve teknik direktör Levent Kartop, Cezayirli futbolcunun sezon sonuna kadar 350-400 bin Euro kazanacağını söyledi.image
 
" 1 YIL ÖNCE 4 MİLYON EURO'YA OYNUYORDU"
 Levent Kartop, Murat Akın ile yaptığı konuşmayla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:
"Murat Akın ile konuştum. ‘Galatasaray bu futbolcuya 3-4 milyon Euro veriyordu, nasıl aldınız?’ dedim. ‘Sezon sonuna kadar bizden alacağı rakam 350-400 bin euro’ dedi. Ben şok oldum. Bu adam 1 yıl önce 4 milyon Euro’ya oynuyordu. ‘Feghouli, Karagümrük’e en az 1.5 milyon Euro’ya imza atmıştır’ diye düşünüyordum."
 
Kariyerinde Valencia’nın ardından formasını en çok giydiği takım Galatasaray olan Sofiane Feghouli, 162 kez sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi. 34 gol atan Cezayirli yıldız, 32 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR