Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PİRLO CANER ERKİN'İ NEDEN YOLLADI ?
PİRLO CANER ERKİN'İ NEDEN YOLLADI ?
Süper Lig'e Dünya Kupası için verilen arada çalışmalarına devam eden ekiplerden Fatih Karagümrük, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla tecrübeli futbolcu Caner Erkin ile yolların ayrıldığını resmen açıklamıştı.
13 Aralık 2022, 18:14
 
Süper Lig'de transfer hareketliliği hız kazanırken, geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük tecrübeli oyuncusu Caner Erkin ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.34 yaşındaki oyuncunun ayrılık sebebi için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.
 
Süper Lig'e Dünya Kupası için verilen arada çalışmalarına devam eden ekiplerden Fatih Karagümrük, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla tecrübeli futbolcu Caner Erkin ile yolların ayrıldığını resmen açıklamıştı. Beklenmedik şekilde duyurulan bu ayrılığın nedeni merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atılmıştı.image
 
"FATİH HOCANIN ARKASINDAN KONUŞMANDAN BELLİ"
İddiaya göre Pirlo, Caner Erkin'e “Bir sol bekin görevi öncelikle defansif görevlerini yapmaktır. Sen bunları yapmıyorsun” deyince Caner’in, “Ben olmasam senin bu oyun sisteminle gol atacağımızı mı düşünüyorsun” cevabı verdiği ve yaşanan gerginlik esnasında Erkin'in İtalyan teknik adama, “Senin nasıl biri olduğun, Fatih hocanın arkasından konuşmandan belli” dediği ve ayrılığın bu sözlü kavga sonrası yaşandığı öne sürüldü.
Dünya kupasının reklam yüzü olarak gittiği Katar'daki Dünya Kupasından Karagümrük spor yönetimine Caner'i takımda görmek istemediğini belirterek son noktayı koyduğu öğrenildi.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR