Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'DA İKİ AYRILIK
GALATASARAY'DA İKİ AYRILIK
Kış transfer penceresi bugün itibarıyla kapanacak Avrupa’da Hollanda’dan PSV ve İspanya’dan Celta Vigo, Galatasaray ile kontağa geçti.
31 Ocak 2023, 15:16
 
Kaan Ayhan’ı kadrosuna kattığını açıklayan Galatasaray, giden oyuncular konusunda hareketli saatler yaşıyor.
 
image
 
Satın alma opsiyonu 2.8 milyon Euro olan Kaan Ayhan, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunu simgelemesi adına 23 numaralı formayı giyme talebinde bulundu. Teknik heyet onay verdi.400 bin Euro karşılığında sezon sonuna kadar kiralanan Kaan, 9.5 milyon TL garanti ücret alacak. Tecrübeli futbolcunun satın alma opsiyonunun 2.8 milyon Euro olduğu açıklandı.
 
Galatasaray, geçen sezon başında kadrosuna kattığı Patrick Van Aanholt'u PSV'ye; bu sezon başında kiralık olarak renklerine bağladığı Haris Seferovic'i ise Celta Vigo'ya gönderdi.image
 
Kış transfer penceresi bugün itibarıyla kapanacak Avrupa’da Hollanda’dan PSV ve İspanya’dan Celta Vigo, Galatasaray ile kontağa geçti.
PSV, Patrick Van Aanholt için Galatasaray ile temasa geçti ve hem oyuncuyu hem de kulübü ikna ederek Hollandalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı. Van Aanholt, sağlık kontrollerinden geçmek için ailesiyle birlikte bugün İstanbul’dan ayrıldı.
 
Haris Seferovic için ise Celta Vigo teklifte bulundu. Kasımpaşa ile anlaşma aşamasında olan Galatasaray, Benfica’nın, oyuncunun İspanya’da forma giymesini istemesi nedeniyle rotayı Celta Vigo’ya çevirdi. Celta Vigo ile anlaşma sağlayan Seferovic de bugün İstanbul’dan ayrılacak.
 
Haris Seferovic, 10 Süper Lig maçında 380 dakika forma giydi ama gol atamadı. İsviçreli futbolcu, 3 Türkiye Kupası maçında ise 2 gol kaydetti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR