Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ ÜMRANİYE'YE ACIMADI
BEŞİKTAŞ ÜMRANİYE'YE ACIMADI
Beşiktaş, Ümraniyespor deplasmanında 3 puana 2 golle uzandı. Düşme hattında bir kez daha kan kaybeden Ümraniyespor yeni hocası Mustafa Er ile ilk maçında mağlup oldu.Bu sonuçla Ümraniyespor'un ligde kalması çok zorlaştı.
22 Nisan 2023, 21:13
 
Geçtiğimiz hafta Trabzon deplasmanında berabere kalarak puan kaybeden ve zirve yarışında geride kalan Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesi 3 puan morali buldu.
 
Yeni hocası Mustafa Er ile ilk maçına çıkan Ümraniyespor, Beşiktaş karşısında ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle sahasından mağlup ayrıldı.
 
REDMOND PERDEYİ AÇTI
25. dakikada son haftaların yıldızı Nathan Redmond gol perdesini açtı. Valentin Rosier’in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasını uzaklaştırmak isteyen Tomislav Glumac’ın gelişine vuruşunda top havalandı.
 
Havalanan topu önünde bulan Cenk Tosun tek pasta sağ çaprazdan ceza sahasına giren Nathan Redmond’a aktardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Nathan Redmond sağ çaprazda yerden düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.
 
ABOUABAKAR FARKI 2’YE ÇIKARDI
İlk yarı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan siyah beyazlılar arka arkaya fırsatlar yakaladı.
 
71’de sahneye çıkan Vincent Aboubakar farkı 2’ye çıkardı. Sol kanatta Salih Uçan’ın presile kapılan topta Vincent Aboubakar Kartal Kayra Yılmaz’den sıyrılıp sol kanattan ceza sahasına girdi ve sağ ayağıyla yaptığı yerden plase vuruşunda sağ köşeden kaleci Orkun Özdemir’in uzanamayacağı noktaya yolladı.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş 3 puana 2 golle ulaştı. Bu sonucun ardından Kartal, 62 puana ulaştı. Düşme hattındaki Ümraniyespor ise 23 puanla 18. sırada kaldı.
Ligde gelecek hafta Beşiktaş sahasında Galatasaray ile oynayacak, Ümraniyespor ise Alanya deplasmanına gidecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR