Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DURSUN ÖZBEK GOMİS KRİZNE EL KOYDU
DURSUN ÖZBEK GOMİS KRİZNE EL KOYDU
Fatih Karagümrük maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un basın toplantısında açıkladığı Bafetimbi Gomis krizini Başkan Dursun Özbek çözdü.
24 Nisan 2023, 20:29
 
Galatasaray’da Karagümrük maçının ardından teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında Fransız golcü Bafetimbi Gomis’in sezonun geri kalanında forma giymek istemediğini açıklamıştı.
 
Karşılaşmanın ardından başkan Dursun Özbek ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gomis’in davranış biçimi kabul edilebilir değil. Galatasaray’ın bir profesyoneli olarak biz nasıl seçilmiş olarak hizmet ediyorsak bütün profesyoneller de hizmet etmek durumundadır. Çıkışını yadırgadım” ifadelerini kullanmıştı.
 
Süper Lig’in 32’nci haftasında oynanacak derbi öncesinde bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giden başkan Dursun Özbek, moral vermek adına takımla bir araya geldi. Teknik direktör Okan Buruk, başkanvekili Erden Timur ve oyuncularla bir araya gelen Dursun Özbek, Gomis konusunda da adımları attı. Yapılan toplantı sonrasında taraflar arasındaki sıkıntının tatlıya bağlandığı öğrenildi.image
 
OKAN BURUK MAÇ SONU AÇIKLAMIŞTI
Galatasaray evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bafetimbi Gomis’in artık oynamak istemediğini söyledi.
 
Okan Buruk’un açıklaması şu şekilde:
Santrfor opsiyonlarımızdan biri Gomis’ti. Antrenman öncesi bana geldi ve artık oynamak istemediğini söyledi. Bundan sonra Galatasaray forması giyip oynamak istemediğini söyledi. Ona ihtiyaç olduğunu hatırlatmak istedim. Kabul etti ama bunun gurur meselesi olduğunu iletti.” dedi.
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
Özbek, takımda maça çıkmak istemediğini söyleyen Gomis hakkında da yorumlarda bulundu. Dursun Özbek Okan Buruk’un kurduğu takımın performansını çok beğendim. İkinci yarı tek kale oynadık. Yeterli golleri bulamadık ancak ilerisi için büyük ümit verdik. Galatasaray, şampiyonluğun en büyük adayı. ”Bu tip yol kazaları olabilir”
 
”Gomis’in yaptığı kabul edilemez”
Okan Buruk’un açıklama yaptığı Gomis hakkında konuşan Özbek; “Bafetimbi Gomis’i Türkiye’ye ben getirdim. Dünkü davranış biçimi kabul edilebilir değildi. Galatasaray’ın bir profesyoneli, Galatasaray’a hizmet etmelidir. Kendisiyle konuştum. Sahadaki patron Okan Hoca. O nasıl takdir ederse, herkes saygı duyacak. Yönetim Kurulu’nda bunu konuşacağız. Buradaki davranış biçimini kabul etmiyorum.” sözlerini sarfetti.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR