Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ABDULLAH AVCI LOBİSİNİN MİLLİ TAKIM OPERASYONU
ABDULLAH AVCI LOBİSİNİN MİLLİ TAKIM OPERASYONU
Federasyon içinde milli takımın yerli bir hocaya teslim edilmesi adına bir süredir devam eden TFF içindeki lobi, Avcı Trabzonspor'dan ayrılınca düğmeye bastı.
4 Mayıs 2023, 12:18
 
Dün akşamdan bu yana Abdullah Avcı Milli takıma haberleri medyada yer almaya başladı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve sağ kolu Hamit Altıntop'un A Milli Takım'a yönelik Stefan Kuntz projesi çöktüğü iddia edilen haberler Abdullah Avcı lobisi tarafından köpürtülmeye başlandı.
 
Bu sene Trabzonspor'uu yıkıma uğratan Abdullah Avcı daha önce de milli takımın başına getirilmiş ve kısa sürede işine son verilmişti.
 
Federasyon içinde milli takımın yerli bir hocaya teslim edilmesi adına bir süredir devam eden TFF içindeki lobi, Avcı Trabzonspor'dan ayrılınca düğmeye bastı. İddiaların artık daha fazla medyada yer almasının her ne kadar destekçi bulduğu iddia edilse de  Büyükekşi'ye bu yönde yapılan baskılar ile seçimden önce netice alma yolunda oldukları öğrenildi.
                 image
 
Halil Altıntop karşı çıksa da A Milli Takım’da Stefan Kuntz ile yolların ayrılması bekleniyor, haberleri '' Alman çalıştırıcının alternatifi de hazır: Abdullah Avcı…'' manşetleri ile yayılmaya başladı.
 
YARDIMCILARINI DA YAZIYORLAR
Trabzonspor'dan sezon bitmeden kaçan Abdullah Avcı ile dolaylı yollardan temas kurulduğu ve onay alındığı haberleri sadece bir lobi faaliyeti olarak gerçekleşiyor. Abdullah Avcı  2011-13 yılları arasında da Ay-Yıldızlı takımda görev almıştı.
 
Lobi faaliyeti iddialarında Abdullah Avcı’nın yeni ekibinde Burak Yılmaz, Egemen Korkmaz, Haluk Güngör gibi isimlerin de yardımcı olarak yer alması yazılıyor.
                     image
 
ABDULLAH AVCI'NIN BERBAT MİLLİ TAKIM KARNESİ
17 Kasım 2011 tarihinde Guus Hiddink'in görevinden ayrılmasından sonra boşalan Türkiye millî futbol takımı teknik direktörlüğüne getirilen Abdullah Avcı ile 31 Mayıs 2015 yılına kadar sözleşme imzalanmışdı.
Avcı Milli takımla çıktığı 18 maçta sadece 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak tarihin en başarısız milli takım hocalarıdan biri oldu. 20 Ağustos 2013'te görevinden istifa etti.
 
TFF yönetiminin Kuntz’la yapacağı fesih görüşmesinin ardından Abdullah Avcı isminin açıklaması gibi bir karar lobi faaliyetinin zaferi olacak .
 
Kuntz ile toplamda 13 maç oynayan Bizim Çocuklar, 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşamıştı. Dünya Kupası’na ise play-off’ta elenerek katılamamıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR