Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇELİ KADINLAR ŞAMPİYON
FENERBAHÇELİ KADINLAR ŞAMPİYON
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi Final Etabı serisinde Eczacıbaşı Dynavit’e 3-0’lık üstünlük kurdu ve 6. şampiyonluğunu kazandı.
11 Mayıs 2023, 20:06
 
Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nin final serisi üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 yenerek, seriyi 3-0'a getirdi ve şampiyon oldu.
Sultanlar Ligi'nin final serisinin üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet'i ağırladı. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleden konuk takım 3-2 galip ayrıldı.image
 
Seriyi 3-0'a getiren Fenerbahçe Opet, böylece Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı serisinde Eczacıbaşı Dynavit’e 3-0’lık üstünlük kurdu ve 6. şampiyonluğunu kazandı. Ligde normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe Takımı, yarı finalde VakıfBank’ı eledi ve adını finale yazdırdı. Final serisinde Eczacıbaşı Dynavit’e karşı ilk maçı 3-1, ikinci maçı 3-2 kazanan Fenerbahçe Opet, serinin üçüncü maçını da 26-28, 25-21, 21-25, 26-24 ve 8-15 setler sonunda 3-2 kazandı ve 6 yıl aradan sonra şampiyonluğa uzandı.image
 
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe Opet, etkili servis kullandığı ilk bölümde 12-8 öne geçti. Mola dönüşü toparlanan Eczacıbaşı Dynavit, Yaprak Erkek'in servis sayılarıyla üstünlüğü ele aldı. Son bölümde savunmada bloklarda Eda Erdem Dündar ve Aslı Kalaç ile sayılar üreten sarı-lacivertliler, seti 28-26 kazandı.
 
İkinci sete 4-1 üstünlükle giren ev sahibi ekip, ilk molayı da 14-11 önde geçti. Set boyunca rakibine hiç üstünlük şansı tanımayan Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-21 önde kapattı.
image
Üçüncü sete iyi başlayan Fenerbahçe Opet, ilk molaya 7-4 üstün girdi. Bloklarda çok etkili olan ve hücumda hata yapmayan sarı-lacivertliler, seti 25-21 önde tamamladı ve skoru 2-1'e getirdi.
 
Dördüncü sete ev sahibi ekip iyi başlasa da setin ortalarında savunmada etkili olan Fenerbahçe Opet, 13-11 öne geçti. Kalan bölümde hücumda Boskovic ile sayılar bulan Eczacıbaşı Dynavit, seti 26-24 kazandı ve skoru 2-2'ye getirdi.
 
Final setine etkili başlayan Fenerbahçe Opet üst üste sayılarla farkı açtı. Molanın ardından toparlanan Eczacıbaşı Dynavit, farkı 3 sayıya kadar indirdi: 9-6. Son bölümde mola dönüşü savunmada etkili olan sarı-lacivertliler, seti 15-8 maçı da 3-2 kazanarak seride durumu 3-0'a getirdi ve şampiyonluğa ulaştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR