Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY GELECEĞİN TEMELİNİ ATTI
GALATASARAY GELECEĞİN TEMELİNİ ATTI
Galatasaray Spor Kulübü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nin temel atma töreni; kulübün eski başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve camianın önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Temel atma töreninin ardından Başkan Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
19 Mayıs 2023, 15:44
 
Galatasaray Spor Kulübü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nin temel atma töreni; kulübün eski başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve camianın önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.image
 
Temel atma töreninin ardından Başkan Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Galatasaray’ın hasret olduğu bir fotoğraf verdiklerini söyleyen Başkan Özbek, “Buradan çok önemli bir şeyi vurgulamak istiyorum. Davetimize gelen üyelerimizi, sporcularımızı, teknik adamlarımızı, başkanlarımızı gördünüz. Galatasaray olarak çok önemli bir resim verdik. Galatasaray’a hizmet etmiş, başarıdan başarıya koşmuş; başkanlarımızın, teknik adamlarımızın, sporcularımızın hepsi buradaydı.image
 
Galatasaray’ın hasret olduğu bir fotoğrafı verdik.
Onun için son derece mutluyum. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, özellikle böyle bir iklimi, sevgi tohumunu Galatasaray’da yeşertmek, yaşartmak için çok çaba sarf ettik. Bugün, bu çabalarımızın boşa gitmediğini, Galatasaray’da dargınlıkların kalmadığı bir bütünleşmenin meydana geldiğinin ilk işaretlerini görmekteyiz. Bunun devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
 
“SENE SONUNDAN ÖNCE BURAYA TAŞINACAĞIZ”
Florya’daki proje dolayısıyla oradan taşınmak zorunda olduklarını dile getiren Özbek, “Florya’dan taşınmak zorundayız. Orada bir projemiz var. Onun için bu tesisi, bu sene sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Sene sonundan önce buraya taşınacağız” şeklinde konuştu.
image
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, kulübün Kemerburgaz'daki yeni tesislerinin temel atma töreninde bir konuşma yaptı. Terim, "Florya'dan birçok oyuncu Galatasaray'a hizmet etti, çok büyük başarılar elde etti. Bugün de Galatasaray böyle bir merkezin açılışını yaptı. Ümit ediyorum ki Florya'dan çok daha güzel olacak" dedi.
 
Böyle tesislerin, kulüpler için çok önemli olduğuna dikkat çeken Fatih Terim, “Belli ki özlemişsiniz, öyle görünüyor. Tabii kulübün antrenman merkezleri, kulüpler için çok önemlidir. Burada her yaştan sporcuyu en iyi şekilde antre eden durumda olmak isterler. Dünyada son yıllarda baktığınızda Avrupa’nın çeşitli yerlerinde antrenman merkezlerinin çok modern yapıldığını görüyoruz. Onun için antrenman sahası arayarak, boş bulduğu yerde antrenman yapan bir nesilden gelen ben, daha sonra Florya’ya hep beraber sahip çıktık. Orayı büyük bir ailenin merkezi yaptık. Oradan da birçok oyuncu Galatasaray’a hizmet etti, çok büyük başarılar elde etti.image
 
Bugün de Galatasaray böyle bir merkezin açılışını yaptı.
Ümit ediyorum ki Florya’dan çok daha güzel olacak. Oranın biriktirdiği anı ve başarıların üstüne çıkacak inşallah. Ülkemizde bunun bir an önce herkes tarafından yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR