Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RİZESPOR SÜPERLİG BİLETİNİ KAZANDI
RİZESPOR SÜPERLİG BİLETİNİ KAZANDI
Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu lig etabı bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Daha önce Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmayı garantilediği Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor ligi ikinci tamamlayarak Süper Lig biletini kaptı.
21 Mayıs 2023, 15:30
 
Samsunspor'un ardından Süper Lig'e yükselen ikinci takım, Altınordu ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor oldu.
1. Lig'de normal sezonun son haftasında Altınordu ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükseldi. İzmir temsilcisi Altınordu ise küme düştü.image
 
VAR UYARISIYLA KIRMIZI KART
Altınordu'da Kürşad Sürmeli, kaptan Alper Potuk'a yaptığı sert müdahalenin ardından VAR uyarısıyla 31. dakikada kırmızı kart gördü. Son bölümde Bolasie net gollük pozisyonlardan yararlanamadı.image
 
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'u tebrik etti.Kasapoğlu, yayımladığı mesajında, şu ifadeleri kullandı:
 
"Spor Toto 1. Lig 2022-2023 Sezonu lig etabının tamamlanmasının ardından Samsunspor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselen ikinci kulüp olan Çaykur Rizespor'u kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve yeşil mavili camiayı tebrik ediyorum. Çaykur Rizespor'a gelecek sezon mücadele edeceği Spor Toto Süper Lig'de başarılar diliyorum."
PLAY-OFF'A KALAN TAKIMLAR BELLİ OLDU
Ligin sona ermesinin ardından play-off oynayacak takımlar belli oldu: Pendikspor, Bodrumspor, Sakaryaspor, Eyüpspor ve Göztepe, Süper Lig bileti alabilmek için mücadele edecek. 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR