Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PSG ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE
PSG ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesi rövanş maçında PSG, Arsenal'ı ağırladı. Fransız ekibi mücadeleyi 2-1 kazandı ve toplamda 3-1'lik skorla adını finale yazdıran taraf oldu.Dakika 27'de Fabian Ruiz Pena ile fileleri havalandıran PSG, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
7 Mayıs 2025, 22:19
 
Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde PSG, 1-0 kazandığı maçın rövanşında Arsenal'i konuk etti. Parc des Princes Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi PSG 2-1 kazandı ve adını finale yazdırdı.Ev sahibi ekibin gollerini 27'de Fabian Ruiz ve 72'de Achraf Hakimi kaydetti. Arsenal'in tek golü ise 76'da Saka'dan geldi.
 
image
PSG'de 69'uncu dakikada Vitinha penaltı vuruşundan yararlanamadı.31 Mayıs Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile PSG, Almanya'da kozlarını paylaşacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 KIBRIS KARAPARA AKLAMA MERKEZİ OLMUŞ
Engin Ertem Engin Ertem
 ENGELLİER İÇİN BİR ARAÇ HAYATİ ÖNEMDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 TATİL DEĞİL BİR YAŞAM TARZI ''BODRUM''

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR