Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
M STAR OYUN DÜNYASINDA
M STAR OYUN DÜNYASINDA
Joygame’in yepyeni dans oyunu M Star, dans severleri bir araya getirdi. DJ Oben Budak’ın eşsiz ritimleriyle Bebek Poupon’da açılış kutlamasının yapıldığı M Star dans oyunu, Türkiye’nin ilk Cross Platform(*) 3D dans oyunu olma özelliği taşıyor.
29 Haziran 2012, 14:52

 

Joygame’in yepyeni dans oyunu M Star, dans severleri bir araya getirdi. DJ Oben Budak’ın eşsiz ritimleriyle Bebek Poupon’da açılış kutlamasının yapıldığı M Star dans oyunu, Türkiye’nin ilk Cross Platform(*) 3D dans oyunu olma özelliği taşıyor.

Online oyun sektörünün Türkiye’deki genç ve lider markası Joygame, Türkiye’de bir ilk olan yepyeni dans oyunu M Star’ı oyun ve dans severlerle buluşturması oyun sektöründe heyecan yarattı.

Oyunlarında her ayrıntıya dikkat eden  Joy Game oyun severlere daha kaliteli ve eksiksiz hizmet sunmaya devam ediyor.

image

28 Haziran Perşembe günü akşamı DJ Oben Budak’ın katılımıyla Bebek Poupon’da gerçekleşen organizasyonda dansın ritmi tutuldu.Konuklar ve basın mensupları bu sıra dışı tanıtım kokteylinde hem dans edip hem M Star oynadılar.Konsepti ,mekanı ,müzikleri ile son zamanların en özel tanıtım lansmanlarından birine '' Aristo'' tarafından imza atıldı.

M Star oyununu deneyimleme fırsatını kaçırmayan  katılımcılar bu özel günün keyfini çıkardılar.

M STAR 7 DEN 77 YE HİTAP EDECEKimage

Açılış partisinde hazır bulunan SHR Group CEO’su Barış Özistek, M Star oyununun kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. Özistek: “Türkiye’de lider online oyun firması olmanın bilinciyle her geçen gün yeni neler yapabilir ve oyunseverlere neler sunabiliriz diye düşünerek hareket ediyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne 13 farklı oyunu oyunseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşadık. 14. oyunumuz ise M Star. Bu diğer oyunlarımızdan tamamen farklı bir kulvarda, bir dans oyunu. 7’den 77’ye her kesime hitap edebilecek bu oyunumuzu Türk oyuncularımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi ve ekledi: ''Joygame olarak aylık 60 milyon sayfa gösterimine ve 11,5 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşmayı başardık. Çok hızlı büyüme grafiği çiziyoruz ve bu kadar hızlı büyüdüğümüz bir ortamda çok iyi bir takım olmayı başardık. Sadece Türkiye’de değil, MENA bölgesi’nde de ciddi yatırımlar yapıyoruz ve hedefimiz 2012 sonunda Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde oyun sektöründe konsol hariç tüm alanlarda lider olmak”.image

Joygame’in 2011 yılı itibariyle tüm bölgelerdeki konsolide cirosu 25 milyon USD’yi geçmiş durumda.

M Star Oyunu, Dans Aşkınızı Ateşleyecek!image

Yerli ve yabancı en sevilen parçalarla en çılgın koreografilerin birleşimini sunan M Star oyunu, oyuncuların yıldınızı parlatıyor! İnanılmaz grafik kalitesiyle efsanevi karakter tasarımları sunan bu oyunla, karakterleri istenilen kıyafetlerle ve aksesuarlarla güzelleştirmek mümkün. Ev eşyaları ve evcil hayvanlarla hayallerdeki rengarenk dünyaların yaratıldığı bu oyun, maksimum sosyal paylaşım misyonuyla en sıkı dostlukların kurulmasına imkan tanıyor.

Joygame, bu oyunu da diğer oyunlarında yaptığı gibi tamamıyla Türkçe dil, seslendirme ve lokalizasyonla sunuyor. Kolayca oynanabilen bu oyun, hayatınızın en keyifli ve  heyecanlı zamanlarını geçirmenize olanak sağlayabilecek..

image

7 bin çeşit eşyayla en güzel karakter sizinki olurken, 10 farklı dans moduyla en iyi dansınızı ortaya koyacaksınız.

Müzik, dans, moda, hayat stili, eğlence ve sohbeti bir araya getiren Türkiye’deki tek oyun olan M Star, joygame.com’da!

M STAR PARTİSİNDEN KARELLER İÇİN TIKLAYIN

http://www.seffafgazete.com/foto-galeri/m-star-partisinden-kareler

image

ANLIK HABERLER İÇİN TWİTTER TAKİPÇİMİZ OLUN

https://twitter.com/SEFFAFGAZETE

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR