Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAPILARINI REKOR BAŞVURU İLE AÇTI
KAPILARINI REKOR BAŞVURU İLE AÇTI
23 Ocak’ta kapılarını açan Elite World Business Hotel’in, açılış sürecinde 8 ay önce açılan iş başvuru ilanına 30 bin iş başvurusuyla yeni bir rekora imza attı.
11 Şubat 2014, 10:23

 

23 Ocak’ta kapılarını açan Elite World Business Hotel’in, açılış sürecinde 8 ay önce açılan iş başvuru ilanına 30 bin iş başvurusuyla yeni bir rekora imza attı.

Florya E5 kavşağında geçtiğimiz günlerde kapılarını açan 5 yıldızlı Elite World Business Hotel’in, verdiği iş ilanına istihdam edilecek rakamın 200 katı başvuru geldi. Açılış sürecinde 154 kişi ile kadro oluşturmayı planlayan Elite World Business Hotel’in iş ilanına departman müdürleri başta olmak üzere, muhasebe, insan kaynakları, satış ve ön büro departmanları için 30 bin adet iş başvurusu yapıldı.

image

Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik “Turizmin Dünya’daki olumlu gelişimi ve büyümesine oldukça inanan bir şirket olarak şunu söyleyebiliriz ki, Türk turizmine yatırımlarımızla olduğu kadar, yetiştirdiğimiz personelle de katkıda bulunmak en önemli misyonumuz. Turizm sektöründeki yetişmiş personel sıkıntısına, mutlu ve dinamik personelimizle en iyi şekilde yanıt vermeye çalışıyoruz. Bizim için mutlu personel, mutlu misafir demek. Sektörde personel konusundaki hassasiyetimize, yeni yatırımımız Elite World Business Hotel’e yapılan rekor iş başvurusuyla en iyi şekilde karşılık aldığımızı düşünüyorum. Bizzat yönetim kurulumuzun ve otel müdürümüzün de içerisinde olduğu bir jüri değerlendirmesiyle, bu başvurular arasından ilk etap için 154 kişilik genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Bundan sonra yapacağımız yatırımlar ve mevcut otellerimiz için personel alımlarımız devam edecektir. Otelimize ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR