Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AVRUPALI TURİSTİN GÖZDESİ OLDU
AVRUPALI TURİSTİN GÖZDESİ OLDU
Dünyanın en büyük otel değerlendirme ve tatil deneyimi paylaşım sitelerinden Holiday Check, 2015 yılının en beğenilen markalarını açıkladı. Rixos Sungate, Rixos Premium Bodrum ve Rixos Sharm el Sheikh otelleri Avrupalıların gözdesi oldu.
9 Ocak 2016, 18:31

 

AVRUPALI TURİSTLERDEN RİXOS’A ÖDÜL YAĞDI

Tatilcilere yön veren, Avrupa’nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde üç Rixos oteline ilk on içinde yer verdi. 

Dünyanın en büyük otel değerlendirme ve tatil deneyimi paylaşım sitelerinden Holiday Check, 2015 yılının en beğenilen markalarını açıkladı. Rixos Sungate, Rixos Premium Bodrum ve Rixos Sharm el Sheikh otelleri 1 milyonu aşkın ziyaretçinin oyuyla Holiday Check mükemmellik ödülüne layık görüldü. 

image

Konu hakkında açıklama yapan Rixos Otelleri CCO’su (Chief Commercial Officer)  Başak Erel, “Tüm dünya turizmine yön veren çok önemli bir değerlendirme kurumunun 3 otelimize birden mükemmeliyet ödülü vermiş olması mevcut konjonktür nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Türk turizmine moral vermiştir. Dünyada 12 ülkede 31 farklı oteli ile hizmet veren en büyük Türk otel zinciri Rixos, küresel gelişmeler çerçevesinde stratejik planlamasını farklı senaryolara göre yaptı. Bu vesileyle aldığımız ödüllerin turizm master planımızı şekillendirmede hayati bir rol oynayacağını düşünüyoruz. ” şeklinde konuştu.

image

2015 senesi boyunca dünya genelinde 1 milyonu aşkın misafirin oylarıyla belirlenen Holiday Check ödüllerine layık görülen oteller arasında Türkiye'den de 20 otel bulunuyor.

Otuz yedi ülkeden toplam 681 otelin katıldığı oylama sonucunda ödül alan isimler arasında, Türkiye’nin dışında İspanya'dan 80, Yunanistan'dan 40, Mısır'dan 20 ve Tunus'tan da 12 otel yer aldı.

Rixos 3 oteliyle en çok ödül alan Türk markası oldu.

image

En iyi oteller, En iyi şehir otelleri, En iyi plaj otelleri, En popüler aile otelleri, En iyi çift otelleri,

En iyi spa otelleri kategorilerinde her yıl dünyanın en iyi isimlerinin seçildiği değerlendirmede ödül alacak tesisler `yüzde 90 tavsiye oranı elde etmiş olmak, 6 üzerinden en az 5 değerlendirme puanı almış olmak ve sene içinde otelde konaklayan en az 50 misafirden görüş almış olmak´ kriterlerine göre belirleniyor.

Şeffaf Gazete.com

 

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR