Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
2015 SEYAHAT RAPORU AÇIKLANDI
 2015 SEYAHAT RAPORU AÇIKLANDI
Turizm sektöründe rapor yayınlayan ilk operatör olan Prontotour, 2015’in değerlendirmesini hazırladığı infografik üzerinden açıkladı.
13 Ocak 2016, 17:19

Turizm sektöründe rapor yayınlayan ilk operatör olan Prontotour, 2015’in değerlendirmesini hazırladığı infografik üzerinden açıkladı.

image

                                                                           Barselona 

 Rapora göre 2015 yılında en çok gidilen ülkeler sırasıyla İtalya, Orta Avrupa ülkeleri ve İspanya olarak göze çarptı. En çok seyahat edilen şehirler ise Roma, Prag ve Barcelona.

image

En fazla gezilen ay Ağustos olurken, erken rezervasyon alışkanlığının iyice yerleştiği görüldü.

1 Mayıs  Küba seyahati, en çok eğlenilen seyahat oldu. Geçen yıl olduğu gibi yine çift olarak seyahat edildi.

image

                                                                                              Havana

Kurban Bayramı en çok gezilen tatil oldu. Ödemelerin çoğu taksitle yapıldı. Gidilen en soğuk yer japonya iken en sıcak yer ise Dubai oldu. Yurtiçinde 37 şehre seyahat edildi. Seyahatseverler en çok Kıbrıs’ı tercih etti. Infografikte ayrıca Prontotour blog sayfası konusuna da değinildi. 600 seyahat içeriğine sahip sayfanın ziyaretçi sayısı 300.000 kişi olarak belirlendi.

Toplantıda 2016 hedefleri ve planları da Prontotour Genel Müdürü Cenk Alptekin tarafından açıklandı.

image

ProntoEğitim, Euro 2016, Şehir Kaçamakları, Prontobus ve yurtiçi seyahatleri hakkında detaylı bilgi veren Cenk Alptekin "2016 yılına çok pozitif girdik. %20 bandında bir büyüme hedefimiz var.

Paketlerimizin % 95’i açılmış durumda. 2016’da 365 gün erken ödeme imkanlarımız devam edecek. 2015 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya lanse ettiğimiz ProntoPlus, 2016 ve sonrasında en önemli markalarımızdan birisi olacak. 

EURO 2016 paketlerimiz açıldı. Çok özel fiyatlarla Avrupa Kupası maçlarına taraftarlarımızı taşıyacağız.

Avrupa’da birçok noktaya her hafta sonu gidebilecekleri 3-4 günlük Şehir Kaçamakları hazırladık. Yurtdışı Eğitim Hizmetlerimiz, 18 Ocak gibi tüm yaz okullarımızın paketleri açılmış olacak. En iyi okulları seçerek 2- 3-4 haftalık paketler hazırladık. Arsenal Futbol Okulu aile ve çocukların birlikte ders alacakları okullar, basket okulları ve tabii ki en iyi yaz okulları. Bunun dışında özel lise ve üniversite yerleştirme programları, üst düzey Executive İngilizce programları ve daha birçok ürün münferit ve grup olarak satışa açılacak,dedi.

image

                Girne                                                                                 Magosa

2016 yılında en büyük yeniliğimizden biri de ProntoBus Avrupa projesi. 2016 yılında artık birçok destinasyonda, rotada kendi lüks otobüslerimizle misafirlerimize hizmet sunacağız. Son yıllarda ciddi büyüme içerisinde olan Cruise departmanımızda yeni destinasyon paketleri hazırladık.2016 ve 2017 hedeflerimiz arasında yurtiçi ve Kıbrıs’ta % 200 – 300 gibi büyüme hedefliyoruz." dedi.

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR