Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM''DA BİR TURİZM MARKASI
BODRUM''DA BİR TURİZM MARKASI
Bodrum’da 2016 yazına damga vuran Manuela Temple Bar ,haftanın üç günü CARIZMA’nın sahne performansı ile bu yıl'da adeta ‘’ Karayip Fırtınası ‘’ gibi esiyor
9 Eylül 2016, 14:18

 

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİSYENLER İLE BODRUM’DA LATİN MÜZİK SALSA FIRTINASI

Her yıl Latin Amarika ülkesi KÜBA’dan getirdiği müzik grupları ile Bodrum'da müziğin ve dansın adresi olan ''Manuela Temple Bar’’ bu sezonda  Latin müziğin ve dansın adresi olmaya devam ediyor

image

Yedi Kübalı müzisyenden oluşan ‘’ CARIZMA Latino ‘’ grubu ile Bodrum’da 2016 yazına damga vuran Manuela Temple Bar ,haftanın üç günü CARIZMA’nın sahne performansı ile bu yıl'da adeta ‘’ Karayip Fırtınası ‘’ gibi esiyor

image

                                    www.manuelahotel.com

Ünü Bodrum'u aştı Türkiye'de Latin müzik mekanı olarak marka oldu

Bodrum'da  bir marka olan 23 yıllık değişmeyen işletmesi ile ''Bitez Manuela Hotel '' bünyesinde yer alan '' Temple Beach Bar.'' 13 yıldır Küba'lı latin müzik grupları ile Bodrum’a tatil için gelen Latino severlerin dışında , Bodrum ve çevresinin müdavimi olduğu bir mekan olarak markalaştı.

Türkiye'de Küba canlı müziği denince akla ilk gelen gözde mekanlarından biri olarak anılıyor.

image

Bu yılda ,sezona Ege ve Akdeniz'in en büyük sahne show sanatları şirketlerinden   ‘’ SUNU SAHNE ‘’ ile işbirliği yaparak  çok özel şov’lar ile ses getiren ''Manuela Temple Bar'' , Küba'nın en iyi müzik gruplarından  ‘’  Carizma  ‘’ dışında  Küba’lı ,Kolombiyalılardan oluşan dans ve gösteri ekibi ile alkışı hak ediyor. 

image

Haftanın 3 gecesi  Latin müzik ve Dans geceleri

Manuela Hotel ve Bitez Temple Bar sahibi Oktay Başyurt ‘’ iddia ediyorum sadece Bodrum’da değil , Türkiye’de rakibimiz yok ‘’ diyor ve ekliyor.

image

13 YILDIR KESİNTİSİZ LATİN MÜZİK VE DANS GECELERİ

Biz uzun yıllardır şatafattan ve avamlıktan uzak Bodrum atmosferinde ,gerçek Latin müziğİ ve dans performansının tüm Türkiye’de öncülerindeniz.

Bunu 13 yıl önce başladığımız ilk gün olduğu gibi devam ettiren bir makan olduk,

Bodrum’da tatile gelen insanlar ve bölgenin Letino severleri  en iyi Kübalı müzisyenleri  Latin dans gruplarını ,benzetmem mazur görülsün , kazıklanmadan Manuela Temple Bar’da dinleyip , dans ettiler ve 15 yıldır her yaz mekanımızı doldurdular,doldurmaya devam ediyorlar..

image

Mekanımızı sadece Bitez ve yakınlarında konaklayan yerli,yabancı turistlermi dolduruyor ? Tabiî ki hayır.

Şu an Bodrum’da tek olan ‘’ Latino Bar’’ olma özelliği taşıyan mekanımıza başta Yunan adaları Kos ve Klimanos’a dünyanın her yerinden gelen turistlerin büyük ilgisi var.

Programlarında Bodrum olmasa dahi ,bir gecelikte olsa Bodrum’a gelip bu keyifli eğlence atmosferini yaşayıp , otelimizde konaklayıp dönüyorlar.

image

Dev tekneleri ile Bodrum’a gelen seçkin yabancı konuklarımız , artık Bitez koyunda demir atıp botları ile yalın, gösterişsiz ,basının kargaşası ve gürültüsünden uzak Bitez sahilinde olan mekanımızda rahat ,samimi bir ortamda eğleniyorlar.

Otelimiz bayram rezervasyonlarını aylar önce doldurdu .

Turizmin genel olarak duraklamada olduğu bir yılı daha bitirmek üzereyiz,Kurban bayramı bir nebze olsa işletmecilere rahat nefes aldıracak olsa da bu hiç yeterli değil.

Biz 23 yıllık bir işletme olarak yıllardır bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz ile çok iyi iletişim halinde yürüyen bir işletmeyiz.

Otel konaklama hizmetimiz haftalar öncesinden 9 günlük tatilde full doldu.Bu da yıllardır tatillerini Manuela Hotel’de geçirmek isteyen konuklarımızın rezervasyonlarının % 70 ciivarında olmasından kaynaklanıyor.

image

Temple barımız bayram tatil boyunca ve sonrasında doyumsuz müzikli geceler ile açık olacak ,bizler konuklarımıza  keyifli bir bir bayram tatili geçirmeleri için seferber olduk,diyerek konuşmasını noktaladı

 Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR