Güzel ülkemiz için yazıyoruz - SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN 5 ROMANTİK ŞEHİR Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/turizm/32016/sevgililer-gunu-icin-5-romantik-sehir

 

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN 5 ROMANTİK ŞEHİR
SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN 5 ROMANTİK ŞEHİR
14 Şubat sevgililer gününe çok az bir zaman kaldı.“Ben seni her halinle, her şehirde seviyorum !” sözleri bir yana Sevgililer gününde nereye gidelim ? sorusu olanlara çok romantik 5 şehir önerimiz var.
6 Şubat 2018, 20:14

 

14 Şubat sevgililer gününe çok az bir zaman kaldı. 

Çiftler 14 Şubat için değişik planlar yapıyorlar fakat bunların en popüleri romantik bir şehirde Sevgililer Gününde birlikte olmak.

O gün nasıl bir plan yapalım, nereye gidelim sorularını soranlar için  dünyanın en romantik 5 şehiri seçtik. Buraya eşiniz, nişanlınız ve sevgilinizle gelip harika bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. İşte o yerler

Laponya

Laponya-Finlandiya

Laponya, Finlandiya’da yer alan harika bir şehirdir. Burası kış aylarında manzarası ve şehirde yapılan etkinliklerle çok romantik bir hal almaktadır. Sevgilinizle birlikte buraya gelip Kar motorlarıyla buz ve kar üzerinde eğlencenin doruğuna çıkabilirsiniz. Şehir oldukça sakin ve huzurlu bir yer olup her yıl 14 şubatta dünyanın birçok yerinde çiftler gelmektedir. Sevgilinize bir sürpriz yapıp buraya götürmeye ne derseniz:-)

4-Phuket
Phuket-Tayland

Phuket,  Güneydoğu Asya ülkesi Tayland’ın turizm adası harika bir yerdir. Soğuk sevmiyorum, tatilimi sevgilimle birlikte deniz, kum, güneş ve harika bir doğa eşliğinde geçirmek istiyorum diyorsanız, bu ada tam size göre bir yer. Nefes kesen manzaralar eşliğinde sevgilinizle birlikte bu turizm cennetinde hayalinizdeki tatili yapabilirsiniz.

3-Venedik

Venedik-İtalyaVenedik-İtalya

Venedik, şehri Kuzeydoğu İtalya’da kanallarla birbirine bağlanmış 118 adanın üzerinde kurulan muazzam bir kenttir. İtalya’nın aşk şehri olarak bilinmektedir. Şehrin görüntüsü bile romantikliği andırmaktadır. Bu nedenle buraya her yıl çok sayıda kişi ziyaret etmektedir. Şehir yapısı, kanalları, köprüleri, daracık sokaklarıyla popüler şehirde sevgilinizle birlikte rüyanızdaki tatili gerçekleştirebilirsiniz

2-Verona

Verona-İtalyaVerona-İtalya

Verona, kuzeydoğu İtalya’nın Veneto bölgesinde bulunan harika bir şehirdir. Shakespeare’in “Romeo and Juliet” oyunundaki ünlü isim olan Verona, Roma kalıntıları, Rönesans sarayı ve ortaçağ yapılarıyla dolu pitoresk bir şehirdir. Verona şehri, Milano ve Venedik arasında bulunur. Birine gerçek anlamda aşıksanız mutlaka bu şehre götürün. Çünkü şehir 14 şubatta sevgililer için baştan sona yeniden dizayn edilir. Şehrin her bölgesi farklı renklerle donatılır. Burada romantizm üst düzeyde olmaktadır.

1-Paris

Paris-Fransa

Paris-Fransa

Paris, Fransa’nın başkenti olup dünyanın en romantik şehri olarak bilinmektedir. Paris ismi geçince bile insanın içinde kelebekler uçuşur. Herkes hayalindeki tatil şehri olarak kalmıştır. Paris’te, Işık Kenti, Eyfel Kulesi ve Başkent Modası olarak bilinen bir maceraya başlayın. Seine Nehri kıyılarına yayılan Paris, şaşırtıcı sayıdaki tarihi yerleri, müzeleri ve sanat galerilerinin ev sahipliği yapmaktadır. Buraya sevgilinizle gidip hayatınızın en güzel anısını yaşayabilirsiniz.