Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERKEN REZERVASYON BEREKETİ
ERKEN REZERVASYON BEREKETİ
Erken rezervasyona olan talebin arttığını dile getiren turizm yetkilileri, yoğun talep ile birlikte erken rezervasyonda geç kalanları daha pahalı bir tatil beklediğini belirtti.
13 Şubat 2018, 18:20

 

 Geçtiğimiz sezon olumlu bir havanın estiği turizm sektöründe 2018 yılında da beklenti büyük. 2018 yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte oteller de erken rezervasyon fiyatlarını birer birer açıklıyor. Geçen yılın aynı dönemlerine oranla talebin arttığını belirten turizmciler, bu yaz tatil yapmak isteyenleri erken davranmaları konusunda uyarıyor.

Yetkililer, artan talep karşısında arzın karşılanamayacağı ihtimali ile fiyatların yükseleceğini söylüyor. Geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren Wome Deluxe Hotel’in Genel Müdürü Yusuf Gerçeker, sektördeki olumlu hava ile birlikte turizmcilerinde vatandaşın da 2018 sezonunda büyük oranda beklentilerine ulaşacaklarını kaydetti.

“GEÇ KALANLARI DAHA PAHALI BİR TATİL BEKLİYOR”

Erken rezervasyon döneminde olduğumuz bugünlerde fiyat avantajına vurgu yapan Gerçeker, “Tesisimizde 2018 yılı erken rezervasyonlarında geçen yıla oranla gerek fiyat politikamız gerekse sektördeki pozitif havadan dolayı talep noktasında ciddi bir artış söz konusu. Bu durum genel olarak bizimle beraber tüm turizm camiasında da hissedilmektedir. Taleplerin bu kadar arttığı bir dönemde erken rezervasyon dönemlerinin ne kadar önemli olduğu sezonun pik dönemlerinde çok net anlaşılacağı kanısındayım. Fiyatlarının bu yıl geçen yıla oranla daha da yükseleceği düşüncesinden yola çıkarak; geç kalanlar daha pahalı bir tatil yapacaklardır, diyebilirim” şeklinde konuştu.

image

“YOĞUN TALEP İLE BİRLİKTE SORUMLULUĞUMUZ DA ARTIYOR”

Erken rezervasyon döneminde yaşanan yoğun talebin kendilerine farklı bir sorumluluk da kattığını belirten Gerçeker, şu ifadelere yer verdi: “Sektör genelinde hissedilen olumlu hava ve talep artışı, biz turizm yetkililerine farklı sorumluluklar da yüklüyor. Dolayısıyla bizler de misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamak ve onlara benzersiz bir tatil sunma hedefiyle yeni sezona hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz sezon misafirlerimizden aldığımız geri bildirimleri, otelimizdeki yetkili arkadaşlar ile birlikte detaylı olarak değerlendirdik ve bu yıl daha kaliteli bir hizmet sunmak için otelimizde bazı yeniliklere yer verdik. Bu sezon erken rezervasyon fırsatlarından yararlanan misafirlerimiz arasında daha önce otelimizde konaklayıp bu yıl da tekrar otelimizde konaklamak isteyen misafirlerimizin sayısı oldukça yüksek. Bu sezon da misafirlerimizin memnuniyetini daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımız devam etmektedir.”


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR