Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HİNTLİLER DÜĞÜN İÇİN TÜRKİYE’YE AKIN EDECEK…
HİNTLİLER DÜĞÜN İÇİN TÜRKİYE’YE AKIN EDECEK…
ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines kapsamında Türkiye’ye gelen Hindistan M.I.C.E sektörünün başındaki isim olan Shekar Grover Bu fuarı dünyanın en iyi organizasyonlarından biri olarak gördüğümü söyleyebilirim” dedi.
23 Şubat 2018, 14:04
 
 
 
Türkiye ile Hindistan arasındaki turizmin kalitesi birkaç yılda katlanarak artacak. 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda Hindistan'a yaptığı düğün daveti üzerine Hindistan’dan çok önemli bir konuk Türkiye’ye geldi. Hindistan Kongre, Toplantı ve Etkinlik sektörünün Başkanı Shekar Grover, birkaç yıl içinde Hindistan’ın seçkin ziyaretçilerinin Türkiye’ye geleceğini ifade etti. 
 
Dünyanın en büyük üçüncü MICE fuarı olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines kapsamında Türkiye’ye gelen Hindistan M.I.C.E sektörünün başındaki isim olan Shekar Grover, Türk kültürü ile Hint kültürünün birbirine çok yakın olduğunu anlattı. 
 
Türkiye’nin son yıllarda Hindistan’da çok iyi tanıtıldığını ve iki ülke turizm kalitesinin birkaç yıl içinde artacağını söyleyen Grover, “Türkiye’ye ve bu fuara ikinci kez katılıyorum. Organizasyonu geçen yıllarla karşılaştırdığımda bu sene çok iyi markaların katıldığını söyleyebilirim. Bu fuarı dünyanın en iyi organizasyonlarından biri olarak gördüğümü söyleyebilirim” dedi. 
 
Türk ve Hint yemeklerinin de birbirine çok benzediğini vurgulayan Shekar Grover, özellikle Türk çayını çok lezzetli bulduklarını aktardı.
 
image
 
PARA HARCAMAYA GELİYORLAR
 
Türkiye’nin düğün, toplantılar ve etkinlikler için bir çok alternatif sunduğunu ifade eden Hintli turizm sektörü yetkilisi Shekar Grover şöyle devam etti:
“Hintliler Türkiye’de en çok Sultanahmet Cami, Ayasofya, Boğaz Turları, Kapalı Çarşı, Kapadokya’da balon gezisi ve Antalya’yı tercih ediyor. İki ülke arasında ulaşım çok kolay olduğu için birkaç yıl içinde Hindistan’dan gelen seçkin ziyaretçiler, Türkiye’de daha fazla para harcayacaktır. Bu da iki ülke arasında turizm kalitesinin artacağına anlamına gelir.”
 
DÜĞÜNLERİN GÖZDESİ ANTALYA
Shekar Grover, Hindistan’dan düğün için Türkiye’ye gelen misafirlerin minimum 3 günlük periyodla  konakladığını açıklayarak şunları söyledi: 
“Hintliler, düğün organizasyonu için Antalya ve çevresindeki otelleri tercih ediyor. Kaliteli zaman geçirmek için İstanbul’u, macera için ise Kapadokya’daki balon turlarını tercih ediyor. Türkiye’nin tanıtımı ve ulaşımı mükemmel. Yemekleri ağız Hintlilerin ağız tadına çok uygun ve vizeler de çok kolay. Hindistan’tan çıkan bir turist 5 saatte Türkiye’de oluyor.” 
 
40 ÜLKEDEN GELDİLER
Türkiye, dünyanın en büyük üçüncü kongre, toplantı ve etkinlik sektörü fuarı olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines’a ev sahipliği yaptı. 40 ülkeden 200 önemli satın almacının katıldığı fuar, İstanbul Kongre Merkezi-ICC’de gerçekleştirildi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR