Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKÇAY TRAFİĞİNDE BAYRAM İZDİHAMI
AKÇAY TRAFİĞİNDE  BAYRAM  İZDİHAMI
Son yıllarda olan yoğunluk tekrar etti,bölgeye yoğun ilgi nedeniyle akşam saatlerinden itibaren şehir içi trafiğinin durması nedeniyle, Balıkesir Akçay’ın E-87 karayolundan girişinde de tıkanma meydana geldi. Yoğunluk üzerine trafik polisleri dubalar ve polis aracıyla barikat kurarak Akçay’a girişleri zaman zaman kapattı.
13 Ağustos 2019, 09:33
 
 
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kurban Bayramı tatili nedeniyle Akçay’ı tercih edenlerin otomobilleriyle gelmesi trafiği kilitledi. Akçay şehir içinde de polis ekipleri trafiği açık tutmak için yoğun çaba sarf ederken, turizm merkezi zaman zaman araç girişine kapatılıyor.
 
Yoğun ilgi nedeniyle akşam saatlerinden itibaren şehir içi trafiğinin durması nedeniyle, Akçay'ın E-87 karayolundan girişinde de tıkanma meydana geldi.
 
Yoğunluk üzerine trafik polisleri dubalar ve polis aracıyla barikat kurarak Akçay'a girişleri zaman zaman kapattı. Sürücüler Çanakkale istikametine yönlendirildi. Akçay'a girmek isteyenler, girişin kapanması nedeniyle şaşkınlık yaşadı.
 
image
 
Öte yandan E-87 karayolu Altınoluk Edremit istikametinde de trafiğin çok yavaş ilerlediği görüldü. Edremit Körfezi'nde çarşamba gününe kadar trafik yoğunluğunun sürmesi bekleniyor.
 
Yetkililer bölgede trafik yoğunluğunun olduğu zamanlarda vatandaşların otomobilleri yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini istediler. Polis ekiplerinin özellikle Akçay Kavşağı'nda trafiği akıcı tutmak için yoğun bir çaba harcadıkları gözlendi.
 
image
 
Öte yandan E-87 karayolu Altınoluk Edremit istikametinde de trafiğin çok yavaş ilerlediği görülüyor. Edremit Körfezi’nde çarşamba günü sonuna kadar trafik yoğunluğunun sürmesi bekleniyor. Yetkililer bölgede trafik yoğunluğunun olduğu zamanlarda vatandaşların otomobilleri yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini istediler.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR