Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YUNANİSTAN'DA TUR İPTALLERİ !
YUNANİSTAN'DA TUR İPTALLERİ !
1 Temmuz'da uluslararası uçuşlar için sınırlarını açacak olan Yunanistan İngiltere'yle ilgili farklı bir karar aldı. Bu durum İngiltere'den Yunanistan'a tur düzenleyecek operatörlerin planlarını alt üst etti.
1 Temmuz 2020, 12:58
 
Yunanistan 1 Temmuz'dan itibaren sınırlarını uluslararası uçuşlara açacağını açıklamıştı.
 
İngiltere'ye yönelik yasağı 15 Temmuz'a uzattı
Ancak Yunanistan Hükümeti İngiltere ile ilgili farklı bir karar aldı. İngiltere'ye yönelik uçuş kısıtlamasının 15 Temmuz'a kadar uzatılması kararlaştırıldı. Buna gerekçe olarak İngiltere'deki koronavirüs vaka sayılarının yüksekliği gösterildi. İngiltere şu anda dünya çapında en fazla vaka sayısına sahip beşinci ülke.
 
image
 
Yunanistan hükümetinin kararının ardından TUI, Jet2, Ryanair, British Airways ve EasyJet 15 Temmuz'a kadar Yunanistan'a düzenleyeceği turları iptal etmeye başladı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan EasyJet sözcüsü: " Bugün Yunan makamları tarafından yapılan açıklamanın ardından uçuş tarifemizi inceleyeceğiz ve herhangi bir kısıtlama nedeniyle uçuşları iptal edilen tüm müşteriler bilgilendirilecek. Bu yolcularımıza ücret transferi, rezervasyon ertelemesi ve geri ödeme seçenekleri sunulacak ” dedi.
 
TUİ de iptal etti
11 Temmuz'dan itibaren 8 yurt dışı destinasyonuna tur düzenlemeye hazırlanan TUİ'de tur planlarını revize etti.
 
İngiltere'deki en büyük üç havalimanı olan Gatwick, Manchester ve Birmingham'dan Yunanistan'da Korfu, Girit, Kos ve Rodos'a tur düzenleyecek olan TUİ'nin sözcüsü “Yunan Hükümeti'nin güncellenmiş tavsiyelerine göre, 11-14 Temmuz arasında Yunanistan'a planlanan uçuşlarımız devam etmeyecek. Yaz tatillerini yeniden başlatma planlarımızı duyurduğumuzda, her zaman hükümet kurallarına tabi olduğumuzu söyledik. Bunları izlemeye ve gerektiğinde tatil programımızı güncellemeye devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR