Güzel ülkemiz için yazıyoruz - RUSYA'DAN TÜRKİYE'YE TURİST AKINI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/turizm/35987/rusyadan-turkiyeye-turist-akini

 

RUSYA'DAN TÜRKİYE'YE TURİST AKINI
RUSYA'DAN TÜRKİYE'YE TURİST AKINI
Anex Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Rusya'dan Türkiye'ye yönelik charter seferlerinin 25 Temmuzda başlayacağını ve Rusya'dan büyük ilgi olduğunu söyledi..
19 Temmuz 2020, 15:17
 
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Anex Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Türkiye'ye yönelik charter seferleriyle ilgili bilgiler verdi.
 
Türkiye'ye yoğun talep var, ilk charter seferimiz 25 Temmuz'da
 
Neşet Koçkar, "Biz uçuşların başlayacağını öngörerek 25 Temmuz için hazırlık yaptık. İlk charter seferini bu tarih için planladık" dedi. Koçkar, söz konusu turist kafilesinin kıştan tatilinin satın alan ve bekleyen Ruslar olduğunu kaydetti. 
 
image
 
Ukrayna'dan da turist hareketinin başladığına dikkat çeken Koçkar, şunları anlattı: "Şu anda Türkiye'ye yoğun bir talep var. Benzer hareketin Rusya'dan da oluşacağını düşünüyoruz. Ancak burada kritik olan nokta oteller... Eğer otellerin bir kısmı daha açılır ve pandemi nedeniyle olağanüstü bir durum yaşanmazsa önümüzdeki 5 aylık dönemde geçen yılın rakamlarını yakalarız, hatta geçebiliriz. Çünkü sezon ekim-kasıma sarkacak gibi görünüyor."