Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALANYA'YA YAZ GÖZ KIRPTI
ALANYA'YA YAZ GÖZ KIRPTI
Alanya ilçesinde sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen yerli ile yabancı turistler soluğu plajlarda aldı. Beyaz örtüyle kaplanan Toros Dağları manzarası eşliğinde denize giren ve güneşlenenler keyifli anlar yaşadı.
27 Şubat 2021, 18:33
 
Alanya'da şubat ayının son günlerinde sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen insanlar soluğu plajlarda aldı
 
Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken Alanya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığın 20, deniz suyu sıcaklığın ise 17. derece ölçüldüğü ilçede yerli ve yabancı turistler, şubat ayının sonuna gelinmesine rağmen güneşli havanın tadını denize girerek ve güneşlenerek çıkardı.
 
Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında kimileri yürüyüş yaparken, kimileri ise zirvesinde kar olan Toros Dağları'nın manzarası eşliğinde denize girdi.
 
Kumlara, şezlonglara uzanan kişiler, kitap okudu ve uzun süre güneşlendi. Sahil kenarlarında oynayan çocuklar ve oltalarıyla balık tutunlar ise renkli görüntüler oluşturdu.
 
"KAR MANZARASI EŞLİĞİNDE DENİZ KEYFİ YAPIYORUZ"
 
Sahile gelerek güneş keyfi yapan Ali Gündoğmuş, havanın çok olduğunu belirterek, oldukça keyif aldığını söyledi. Gündoğmuş, "Şubat ayının sonunda güzellikleri hala yaşıyoruz. Akılla gelen bütün ülkelerden gelen insanlar burada denize keyfi yapıyor. Kar manzarası eşliğinde deniz keyfi yapıyoruz. Bir yanda deniz, bir yanda kar ne mutlu bize" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR