Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNGİLTERE TÜRKİYE UÇUŞLARI BAŞLADI
İNGİLTERE TÜRKİYE UÇUŞLARI BAŞLADI
İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar yeniden başlıyor Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği İngiltere’den Türkiye’ye yolcu taşıyan uçuşların yeniden başladığını duyurdu.
21 Nisan 2021, 20:02
 
 
Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada İngiltere'den Türkiye'ye yolcu taşıyan uçuşların yeniden başladığı belirtildi.
 
Büyükelçilik'ten bugün yapılan açıklamada "Birleşik Krallık'tan ülkemize doğrudan uçuşla seyahat edilmesine yönelik COVID-19 salgını tedbirleri çerçevesindeki kısıtlamalar kaldırılmıştır" denildi.
 
           image
 
Açıklamada ayrıca "Birleşik Krallık'ta son 10 gün içinde bulunan" ve Türkiye'ye gelen kişilere yönelik 10 günlük karantina uygulamasına da son verildiği ifade edildi.
 
Açıklamaya göre İngiltere'den Türkiye'ye seyahat etmek isteyen 6 yaş ve üzerindeki kişilerin son 72 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucunu ibraz etmeleri gerekiyor.
 
THY'den duyuru
 
Türk Hava Yolları (THY) da Danimarka ve İngiltere'den Türkiye'ye uçuşlarla ilgili bir duyuru yaptı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar açılıyor" dedi. Ekşi "Otoritlerimizce alınan karara istinaden son 72 saatte yapılan PCR testi NEGATİF olmak kaydı ile İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye yolcu gelişine müsaade edilecektir" diye yazdı.
            image

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR