Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA TURİZM ZİRVESİNDE GERİ SAYIM
ANTALYA TURİZM ZİRVESİNDE GERİ SAYIM
Dünya, Türkiye ve Antalya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin bir araya geldiği en büyük buluşmalarından birisi olan, Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 11. kez AKTOB ev sahipliğinde gerçekleşecek.
15 Kasım 2021, 13:27
 
 
DenizBank Ana sponsorluğunda “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği” ana teması ile organize edilen Kongre, 25 Kasım 2021 de Nirvana Cosmopolitan Hotel Lara’da  yapılacak.
 
image
 
Önemli başlıklar ele alınacak
Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 11. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde ele alınacak. AKTOB Başkanı Erkan Yağcı; “Salgın etkisinde geçen 2021 yılının ardından beklentilerimizin yükseldiği bir sürece girdik. Bir senelik aradan sonra sektör paydaşlarımızla yeniden yüz yüze bir araya geleceğiz. Kongrede, Türkiye turizmini yeniden zirvelere taşıyacak konular ele alınacak ve ortak akıl platformu oluşturulacak. Turizmde dijital dönüşüm, turizm ekonomisi, kaynak pazarlardaki gelişmeler, sektöre yön veren yeni trendler gibi gündemin önemli başlıkları yetkin isimler tarafından ele alınacak” dedi.
image
 
Önemli isimler turizmin geleceğini konuşacak
Kongrede zengin bir içerikle oluşturulan çeşitli başlıklar altında, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Birleşmiş Milletler 75. Dönem Genel Kurul Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır; Gelecekbilimci (Futurist) Ian Yeoman, RTK Grup CEO'su Thomas Bösl, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu CEO'su Hakan Ateş, Coral Travel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yurt, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır, FTI Grup Genel Müdürü Ralph Schiller, Sunexpress Havayolları CEO'su Max Kownatzki, Boston Consulting Group Seyahat ve Turizm Avrupa Bölge Direktörü Gabriere Ferri, Google Türkiye CEO’su Mehmet Keteloğlu deneyim, bilgi ve öngörülerini paylaşacak.
 
               image
 
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) organizasyonu ile gerçekleştirilecek kongreye, yurt içinden ve yurt dışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcileri katılacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR